کتاب تبدیل رویا به واقعیت
هفت گام برای زندگی بهتر
معرفی کتاب تبدیل رویا به واقعیت
کتاب تبدیل رویا به واقعیت نوشتهٔ راکسی نفوسی و ترجمهٔ بهاره علیمردانی است. انتشارات راه طلایی این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب تبدیل رویا به واقعیت
کتاب تبدیل رویا به واقعیت راهنمایی عملی برای تحقق اهداف از طریق هفت گام ساده است. نویسنده با بهرهگیری از تجربیات شخصی خود در غلبه بر افسردگی و اعتیاد، روشهایی را ارائه میدهد که به خوانندگان کمک میکند تا با تجسم، غلبه بر ترس و اعتماد به کائنات، به خواستههای خود دست یابند.
خواندن کتاب تبدیل رویا به واقعیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال تغییر زندگی خود هستند، از جمله کسانی که با کمبود انگیزه، ترس از شکست یا عدم اعتمادبهنفس دست و پنجه نرم میکنند. همچنین، برای علاقهمندان به مباحث قانون جذب و رشد شخصی مفید است.
بخشی از کتاب تبدیل رویا به واقعیت
«تجلی توانایی ایجاد زندگی مدنظر شماست. تجلی به معنای توانایی به رشته تحریر در آوردن هرچیزی که میخواهید، نویسنده داستان خودتان باشید است. شبیه جادو به نظر میرسد و همه ما یک جادوگریم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تبدیل رویا به واقعیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | تبدیل رویا به واقعیت |
| عنوان دیگر: | هفت گام برای زندگی بهتر |