دانلود و خرید کتاب مقدمه ای بر جهت گیری هدف های پیشرفت فاطمه سلیمانی
تصویر جلد کتاب مقدمه ای بر جهت گیری هدف های پیشرفت

کتاب مقدمه ای بر جهت گیری هدف های پیشرفت

معرفی کتاب مقدمه ای بر جهت گیری هدف های پیشرفت

کتاب مقدمه ای بر جهت گیری هدف های پیشرفت نوشتهٔ فاطمه سلیمانی و آرزو قوام فر است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مقدمه ای بر جهت گیری هدف های پیشرفت

کتاب مقدمه ای بر جهت گیری هدف های پیشرفت به بررسی نظریه‌ها و مدل‌های مختلف در حوزه جهت‌گیری هدف‌های پیشرفت می‌پردازد. این کتاب با تمرکز بر اهداف تبخیری و عملکردی، نقش انگیزش، شناخت، و فراشناخت را در موفقیت تحصیلی و شخصی تحلیل می‌کند. همچنین، به تأثیر عوامل محیطی مانند ساختار کلاس و رفتار معلمان بر جهت‌گیری هدف‌های دانش‌آموزان اشاره دارد.

خواندن کتاب مقدمه ای بر جهت گیری هدف های پیشرفت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به معلمان، مربیان آموزشی، دانشجویان روان‌شناسی و علوم تربیتی، و پژوهشگران حوزه انگیزش و پیشرفت تحصیلی پیشنهاد می‌شود. همچنین، برای والدینی که به دنبال درک بهتر فرآیند هدف‌گذاری و انگیزش در فرزندان خود هستند، مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب مقدمه ای بر جهت گیری هدف های پیشرفت

«جهت‌گیری هدف پیشرفت رویکردهای افراد در موقعیت‌های گوناگون پیشرفت را توضیح می‌دهد و رابطه آن با موفقیت تحصیلی، هدف از یادگیری و استمرار در انجام یک تکلیف است. رفتار ما عموماً با هدف رسیدن به یک هدف ویژه برانگیخته می‌شود و برای پیش‌بینی رفتار افراد، انگیزه‌ها و نیازهای آنان باید شناسایی شود.»