کتاب دست درازتر از پا
خواندن نظراتمعرفی کتاب دست درازتر از پا
«دست درازتر از پا» نوشته سیده مریم خامسی (- ۱۳۷۱) مجموعهای از قطعات ادبی کوتاه و لطیف این نویسنده است که آنها را به خانواده اش و «هر آنکه خطی برایش آشنا آمد» تقدیم کردهاست. یکی از قطعات این مجموعه با نام « درخت آبنبات» را میخوانیم:
«من در این شهر که حتی یک درخت آبنبات هم ندارد به چه چیز دل خوش کنم؟!
اینجا از درختهایش آدمهایی آویزانند که کال بر زمین می افتند، تلخند مانند آسمانشان!
خدا رحمت کند پیرمرد را...همیشه میگفت باغمان نفرین شده است!...
من هم میترسم از ریشههایی که تنها میوههای کال میدهند!...
آه ای شهرغریب! آه ای شهرعجیب!...چه در دل زمینت میگذرد که میوههایت تماماً کالند؟!»
رایگان
آفرین به این نویسنده جوان، بعضی از این قطعه های ادبی فوق العاده زیبا و پر معنا بود.
چه زیبا ودلنشین می سرایی شاعر ه ی خوش ذوق
آفرین واقعا خوشحالم که نویسندگان جوونمون این همه با استعدادن خسته نباشد دست مریزاد با آرزوی موفقیت های بیشتر ،کتاب فوق العاده ایه حتما دان کنید
حقیقتا کتاب خوبی بود . ولی خب با بعضی از داستان ها نتونستم ارتباط بر قرار کنم . بیشتر داستانهای کوتاهش خوب بود . در هر صورت قشنگ بودم . امیدوارم اگر تصمیم دارید بخونید لذت ببرید :)
اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم خیلی تعریف دیدم ازش ولی برای من جالب نبود در یک جمله: لذیذ نبود
خیلی عالی بود
جملات زیبا و سنگین زیادی داشت و واقعا زیبا بود🌼افرین به نویسنده جوان خلاق
خیلی زیبا و پرمفهوم 🌷🌷🌷
فکر کنم از اون دسته کتاب هایی هست که خواننده های مخصوص به خودش رو میخواد دقیقا سبک این کتاب هم مثل بقیه کتاب های نویسنده هست من خوششم اومد
به جز یه قسمت هایی از چند متن از بقیه اش خوشم نیومد...تکراری بود...(کلاغ، ماه، لکه سیاه، ...) به نظرم جوری نبود که برای همه قابل فهم باشه...ارتباط نگرفتم....نمیدونم چجوری بقیه خوششان اومده...