دانلود و خرید کتاب سم زدایی دوپامین تیبو موریس ترجمه یاسین قاسمی بجد
تصویر جلد کتاب سم زدایی دوپامین

کتاب سم زدایی دوپامین

معرفی کتاب سم زدایی دوپامین

کتاب سم زدایی دوپامین نوشتهٔ تیبو موریس و ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و طلعت اصغری درمیان است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب سم زدایی دوپامین

کتاب سم زدایی دوپامین راهکاری عملی برای غلبه بر اهمال‌کاری و افزایش تمرکز ارائه می‌دهد. اگر مدام کارهایتان را به تعویق می‌اندازید و به جای انجام وظایف، وقت خود را در شبکه‌های اجتماعی یا فعالیت‌های غیرمفید می‌گذرانید، این کتاب برای شماست. موریس در این کتاب توضیح می‌دهد که چگونه دوپامین بر رفتار و تمرکز ما تأثیر می‌گذارد و با ارائه تمرین‌های عملی، شما را در سم‌زدایی دوپامین و افزایش تمرکز یاری می‌کند. با خواندن این کتاب، نه تنها با ماهیت دوپامین و عملکرد آن آشنا می‌شوید، بلکه روش‌های عملی برای افزایش تمرکز، بهبود بهره‌وری و رسیدن به رضایت درونی را فرا خواهید گرفت.

این کتاب به شما کمک می‌کند تا از چرخه معیوب اهمال‌کاری رهایی یابید و با انجام تمرینات ارائه شده، تمرکز و کارایی خود را به طور قابل‌توجهی افزایش دهید. نظرات مثبت خوانندگان مختلف نشان‌دهنده‌ی اثربخشی این کتاب در تغییر سبک زندگی و افزایش بهره‌وری است. اگر از اهمال‌کارید و به دنبال راهی برای بهبود تمرکز و آرامش خود در انجام کارها هستید، سم‌زدایی دوپامین کتاب خوبی برای شماست.

خواندن کتاب سم زدایی دوپامین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.