کتاب سم زدایی دوپامین
معرفی کتاب سم زدایی دوپامین
کتاب سم زدایی دوپامین نوشتهٔ تیبو موریس و ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و طلعت اصغری درمیان است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب سم زدایی دوپامین
کتاب سم زدایی دوپامین راهکاری عملی برای غلبه بر اهمالکاری و افزایش تمرکز ارائه میدهد. اگر مدام کارهایتان را به تعویق میاندازید و به جای انجام وظایف، وقت خود را در شبکههای اجتماعی یا فعالیتهای غیرمفید میگذرانید، این کتاب برای شماست. موریس در این کتاب توضیح میدهد که چگونه دوپامین بر رفتار و تمرکز ما تأثیر میگذارد و با ارائه تمرینهای عملی، شما را در سمزدایی دوپامین و افزایش تمرکز یاری میکند. با خواندن این کتاب، نه تنها با ماهیت دوپامین و عملکرد آن آشنا میشوید، بلکه روشهای عملی برای افزایش تمرکز، بهبود بهرهوری و رسیدن به رضایت درونی را فرا خواهید گرفت.
این کتاب به شما کمک میکند تا از چرخه معیوب اهمالکاری رهایی یابید و با انجام تمرینات ارائه شده، تمرکز و کارایی خود را به طور قابلتوجهی افزایش دهید. نظرات مثبت خوانندگان مختلف نشاندهندهی اثربخشی این کتاب در تغییر سبک زندگی و افزایش بهرهوری است. اگر از اهمالکارید و به دنبال راهی برای بهبود تمرکز و آرامش خود در انجام کارها هستید، سمزدایی دوپامین کتاب خوبی برای شماست.
خواندن کتاب سم زدایی دوپامین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
همین اول کار بابت epubنبودنش از طاقچه گِله میکنم. ولی جدا از اون ترجمه متن روان و قابل فهمه. درمورد کتاب: کتاب از 6بخش نوشته شده که کامل و بطور قابل فهم نقش دوپامین رو در بدن توضیح میده. بعد از مشکلاتی