دانلود و خرید کتاب تلاش بانشاط محمد فرهوش
تصویر جلد کتاب تلاش بانشاط

کتاب تلاش بانشاط

معرفی کتاب تلاش بانشاط

کتاب الکترونیکی تلاش بانشاط نوشتۀ محمد فرهوش و عماد رحیمی است و انتشارات اخلاق و تربیت آن را منتشر کرده است. کتاب تلاش بانشاط، راهنمای خوبی برای ایجاد نشاط در زندگی افراد است.

کتاب تلاش بانشاط

کتاب‌های زیادی باهدف تعدیل کمال‌گرایی افراطی نوشته شده‌اند اما روح حاکم بر اکثر این کتاب‌ها و راهکارهای ارائه‌شده، شامل فرهنگ فردگرای غربی است. در روان‌شناسی غربی، هدف زندگی، ‌ نشاط و آرامش در دنیاست، ازاین‌رو، هر آنچه که موجب کاهش نشاط و آرامش در دنیا شود، مذموم است. کمال‌گرایی افراطی نیز ازآن‌جهت که موجب کاهش نشاط و آرامش در دنیاست، مذموم است و بایستی تعدیل شود. کمال‌گرایی افراطی نیز ازآن‌جهت که موجب کاهش نشاط و آرامش در دنیاست، مذموم است و بایستی تعدیل شود. هدف کتاب تلاش بانشاط، تقویت نشاط و تلاش فرد در جهت تقرّب به خداوند است. کتاب حاضر به‌صورت خودیار تدوین شده و راهکارهای ارائه‌شده، علاوه بر تعدیل کمال‌گرایی افراطی به ارتقا بُعد معنوی افراد نیز نظر دارد.

خواندن کتاب تلاش بانشاط را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کسانی به بالا بردن نشاط و آرامش در زندگی خود علاقه دارند مناسب است.

بخشی از کتاب تلاش بانشاط

«سخت کلافه بود. اوضاع و احوال به هم ریخته ای داشت.

جلو رفتم و از او پرسیدم: «احساس نمی کنی خیلی به هم ریخته ای»، به او گفتم:« آیا می تونم کمکت کنم؟»

از حرف‌هایش دریافتم، دلش از دست خودش بسیار پر است.

می‌گفت: هیچ‌چیز اون جوری که می خوام پیش نمی ره. همه برنامه هام به‌هم‌ریخته. فکرم آن قدر مشغوله که شب‌ها خواب ندارم...»

Seventy Messages from the Messenger
غلامرضا حیدری ابهری
ATC (Applied Technical Contexts)
محمدرضا اسد
همه چیز درباره خوانا
وحیده برزه
قصه های هزار و یک شب به نثر روان فارسی (جلد دوم)
عبداللطیف طسوجی
مرگ تدریجی (دوزبانه)
آخیرا
بلند بلند
سیدابوالفضل پورموسوی
بازاریابی کسب و کارهای خرد و کوچک در یک هفته
جان سیلی
رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم)
لینزی گیبسون
مطالبه اجور معوقه
عماد نمرودی
Mastering Figures of Speech in the IELTS Exam
علی اسفندیاری راد
مجموعه ای از نکات طلایی و تجارب کاری مفید در تعمیر تلویزیون و نمایشگرهای LCD , LED
کنت لیو
پلی تترافلوئورواتیلن (PTFE)