دانلود و خرید کتاب من عروسک خیمه شب بازی نیستم دنیل اسپید ترجمه سیدعلی ضیایی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب من عروسک خیمه شب بازی نیستم

کتاب من عروسک خیمه شب بازی نیستم

نویسنده:دنیل اسپید
انتشارات:نشر دیوار
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب من عروسک خیمه شب بازی نیستم

کتاب من عروسک خیمه شب بازی نیستم نوشتهٔ دنیل اسپید و ترجمهٔ سیدعلی ضیایی است. نشر دیوار این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب روان‌شناسی تاریک و چگونگی اقناع افراد است.

درباره کتاب من عروسک خیمه شب بازی نیستم

کتاب من عروسک خیمه شب بازی نیستم که جزو مجموعهٔ «دریچهٔ زندگی» است، پنج فصل دارد. این کتاب ۱۳  قانون اساسی درمورد دست‌کاری ذهن انسان را شرح داده و به این وسیله، ترفندهایی را به ما آموزش داده که گفته شده فریب‌کاران برای نفوذ به لایه‌های عمیق‌تر ذهن افراد به کار می‌برند. با مطالعهٔ این اثر یاد می‌گیرید آن‌ها چگونه از طریق گفتار و رفتارشان افکار و احساسات شما را در جهت منافع خویش بازی می‌دهند؛ همچنین با ظرافت‌های ذهن انسان و تکنیک‌هایی آشنا می‌شوید که افراد برای تحت‌تأثیر قراردادن و کنترل دیگران از آن‌ها استفاده می‌کنند. این کتاب می‌تواند به درک عمیق‌تر از دنیای پیرامون و جایگاهتان منجر شود. این اثر در باب روان‌شناسی تاریک و چگونگی اقناع افراد است.

خواندن کتاب من عروسک خیمه شب بازی نیستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به افرادی که به‌دنبال ارتقای مهارت‌های ارتباطی و بین‌فردی خود هستند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب من عروسک خیمه شب بازی نیستم

«همهٔ ما در برهه‌ای از زندگی برای رسیدن به خواسته‌های‌مان به حیله‌گری و فریب‌کاری متوسل شده‌ایم. تقریباً همیشه از هر آن‌چه گفته‌ایم منظور خاصی داشته‌ایم. هر وقت به لطف دوست‌مان نیاز داریم، ممکن است کمی به فریب یا اقناع متوسل شویم تا او را با خواستهٔ خود همراه کنیم. وقتی در محل کار نیاز به همراهی همکارمان داریم شاید مجبور شویم، برای این‌که او را مجاب به همکاری کنیم، به فریب یا اجبار متوسل شویم. رهبران، مدیران و سرپرستان برای ترغیب (اقناع) یا بازی با احساسات و ترس‌های شما، با این هدف که به حرف‌های‌شان گوش دهید و با دستورات‌شان موافقت کنید، از برخی تکنیک‌های فریب بهره می‌برند. فریب‌کاری، علی‌رغم بارِ منفی این عبارت، همه‌جا به چشم می‌خورد. یا فریب‌تان می‌دهند یا شما کسی را فریب می‌دهید.

با توجه به مطالب مذکور در نظر داشته باشید که فریب‌کاران همیشه می‌خواهند کنترل امور را در دست داشته باشند و خود را در موضعی بالاتر از شما و اطرافیان‌تان قرار دهند تا بدین ترتیب احساس برتری کنند. آن‌ها می‌خواهند همه‌چیز را کنترل و همه را وادار کنند که براساس میل‌شان رفتار کنند. برای تحقق این هدف، آن‌ها هر کاری که از دست‌شان برمی‌آید انجام می‌دهند تا اعتمادبه‌نفس شما را خدشه‌دار کنند و باعث شوند به خودتان شک کنید. ممکن است قبلاً چنین کاری کرده باشید، حتی اگر لزوماً خود را یک فریب‌کار ندانید. آیا تابه‌حال در محل کار به همکار تازه‌واردتان، که برای آشنایی با دیگران با آن‌ها شوخی می‌کند، نگفته‌اید کمی آرام بگیرد و آرام‌تر صحبت کند؟ شاید کمی حسادت کردید که همه به‌سرعت با همکار جدید گرم گرفتند و دوست نداشتید محبوبیت‌تان در محل کار خدشه‌دار شود. ممکن است همکار تازه‌وارد از نهیب ناگهانیِ شما شوکه شده و شما در ذهنش بذر شک‌وتردید، در این مورد که رفتارش چنان که باید مقبول نبوده، کاشته‌اید. یا شاید همکار دیگری داشتید که به خاطر او در خطر از دست دادن ارتقای شغلی بوده‌اید و برای این‌که او را از بازی خارج کنید زیرکانه به تمام «اشتباهات» او اشاره کرده‌اید و نقطه‌ضعف‌هایش را آلت دست قرار داده‌اید. شاید برای شما هم اتفاق افتاده که حرف‌های کسی کاملاً غافلگیرتان کند و باعث شود خود را احمق بپندارید و به توانایی‌های‌تان شک کنید.

آدم‌های حیله‌گر می‌خواهند همهٔ اطرافیان‌شان احساس کنند هرگز به اندازهٔ کافی شایسته و لایق نیستند. بدتر این است که اکثرمان پیشاپیش احساس بی‌کفایتی می‌کنیم و نگران‌ایم که دیگران هم متوجه این نقص بشوند. این احساس بسیار رایج شده، چنان که طبق تحقیقات صورت‌گرفته ۷۰ درصد افراد این حس را تجربه می‌کنند. عبارتِ «سندروم فریب‌کاری» به این احساس اشاره دارد. طبق یافته‌های مؤسسهٔ فناوری کالیفرنیا کسانی که از این سندروم رنج می‌برند دائماً احساس بی‌کفایتی یا شکست می‌کنند. آنان که با سندروم فریب‌کاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند، صرف‌نظر از موفقیت‌های‌شان، دائماً به خود شک دارند و فکر می‌کنند متقلبانی باهوش‌اند. مطالعه‌ای دیگر نشان داده افرادی که دائماً از سندروم فریب‌کاری رنج می‌برند اغلب عملکرد ضعیفی دارند (حتی اگر توانایی زیادی داشته باشند) و به طور کلی از کسانی که کم‌تر گرفتار این سندروم می‌شوند مضطرب‌ترند. همچنین عزت‌نفس افراد مبتلا به سندروم فریب‌کاری، بعد از آن‌چه شکست تلقی‌اش می‌کنند، به شکل قابل‌توجهی تضعیف می‌شود. این احساس اغلب آن‌ها را سخت‌تر از هر کس دیگری آزار می‌دهد. نتایج پژوهش‌ها و تحقیقات گوناگون حاکی از آن است که سندروم فریب‌کاری و احساس شرم، تحقیر و خودویرانگری ارتباط تنگاتنگی با هم دارند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲۵۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۴۸ صفحه

حجم

۲۵۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۴۸ صفحه

قیمت:
۶۷,۵۰۰
تومان