معرفی و دانلود کتاب پول و انتخاب ها pdf + خلاصه رایگان

غلبه بر ذهنیت منفی پول و ایجاد هوش مالی

۵.۰(از ۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پول و انتخاب ها

کتاب «پول و انتخاب‌ها: غلبه بر ذهنیت منفی پول و ایجاد هوش مالی» نوشتهٔ الکس پرز روئیز است که توسط سمیرا کافی به فارسی ترجمه شده و توسط انتشارات دیده‌بان قلم فرتاک منتشر شده است. این کتاب به بررسی رابطهٔ افراد با پول می‌پردازد و راهکارهایی برای تغییر نگرش منفی نسبت به پول و تقویت هوش مالی ارائه می‌دهد.

درباره کتاب پول و انتخاب‌ها: غلبه بر ذهنیت منفی پول و ایجاد هوش مالی

کتاب پول و انتخاب‌ها راهنمایی برای تغییر نگرش‌های منفی نسبت به پول و تقویت هوش مالی است. این کتاب به‌طور خاص روی این نکته تمرکز دارد که موفقیت مالی صرفاً به دانش فنی یا درآمد بالا بستگی ندارد، بلکه نگرش ذهنی و باورهای درونی درباره پول نقش بسیار مهم‌تری در مدیریت و تصمیم‌گیری‌های مالی دارد. نویسندگان با بهره‌گیری از اصول روانشناسی مالی، خواننده را به بازنگری و تحلیل ریشه‌های ذهنی خود در مورد پول دعوت می‌کنند، مخصوصاً باورهایی که از کودکی و محیط اطراف شکل گرفته‌اند و می‌توانند محدودکننده یا حتی مخرب باشند. در بخش‌های مختلف کتاب، موضوعاتی مانند توسعه هوش مالی، اهمیت پس‌انداز منظم و اتوماتیک، مدیریت هزینه‌ها و بدهی‌ها و تاثیر سود مرکب به‌طور دقیق بررسی می‌شوند.

نویسندگان تأکید می‌کنند که تغییرات مالی پایدار از طریق گام‌های کوچک، برنامه‌ریزی دقیق و مسئولیت‌پذیری در استفاده از منابع مالی حاصل می‌شود. بودجه‌بندی هدفمند و تفکیک نیازها از خواسته‌ها، از دیگر محورهای مهم کتاب است که به خواننده کمک می‌کند منابع خود را بهتر مدیریت کند و از هدررفت پول جلوگیری نماید. کتاب همچنین راهکارهای عملی و قابل‌اجرا ارائه می‌دهد که بدون نیاز به دانش تخصصی اقتصادی، قابل‌فهم و پیاده‌سازی در زندگی روزمره هستند. ازاین‌رو، کتاب پول و انتخاب‌ها برای افرادی که می‌خواهند نگرش خود نسبت به پول را بهبود بخشند، کنترل مالی خود را افزایش دهند و به سمت استقلال مالی حرکت کنند، بسیار مفید است. این کتاب می‌تواند برای والدین، دانشجویان، کارآفرینان و هر کسی که به دنبال بهبود شرایط مالی خود است، راهنمایی راهگشا باشد. الکس پرز روئیز در کتاب پول و انتخاب‌ها، ترکیبی از روانشناسی، مدیریت مالی و توسعه فردی را پدید آورده است که خواننده را تشویق می‌کند با تغییر ذهنیت و عادت‌های مالی، زندگی مالی پایدارتری بسازد و انتخاب‌های هوشمندانه‌تری در مسیر ثروت و رفاه خود داشته باشد.

کتاب پول و انتخاب‌ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که می‌خواهند رابطهٔ سالم‌تری با پول برقرار کنند و هوش مالی خود را تقویت نمایند. مطالعهٔ آن برای کسانی که به دنبال غلبه‌بر باورهای منفی مالی و ایجاد عادات مالی مثبت هستند، توصیه می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پول و انتخاب ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پول و انتخاب ها
شابک:۹۷۸۶۲۲۴۸۷۰۳۹۱
تعداد صفحه‌ها:۱۵۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۳۵۰۰۰ تومان

۱۴۰۵/۰۳/۰۲

برای رسیدن به باورهای مالی درست و افزایش درآمد این کتاب فوق العاده س😍 خصوصا با ترجمه روان که اثرشو چندین برابر میکنه. بشدت پیشنهاد میکنم

zahrs-key
۱۴۰۵/۰۲/۱۸