دانلود و خرید کتاب ۴۸ قانون عزت نفس سامی مامال
تصویر جلد کتاب ۴۸ قانون عزت نفس

کتاب ۴۸ قانون عزت نفس

معرفی کتاب ۴۸ قانون عزت نفس

کتاب «۴۸ قانون عزت نفس» نوشتۀ سامی مامال است و انتشارات فروغ سیمرغ آن را منتشر کرده است. ۴۸ قانون عزت‌نفس، فقط یک کتاب دربارۀ موفقیت نیست، بلکه راهنمایی برای ساختن یک زندگی رضایت‌بخش و پرارزش است. این کتاب به شما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید عزت‌نفس خود را تقویت کنید، بر موانع ذهنی و اجتماعی غلبه کنید و به موفقیتی پایدار دست یابید. با مطالعه و به‌کارگیری این ۴۸ قانون، شما می‌توانید زندگی‌ای را بسازید که واقعاً شایستۀ آن هستید.

درباره کتاب ۴۸ قانون عزت نفس

عزت‌نفس، ستون اصلی یک زندگی موفق و معنادار است. بسیاری از ما به دنبال دستیابی به موفقیت در ابعاد مختلف زندگی، از جمله شغل، روابط و مسائل مالی هستیم؛ اما گاهی از مهم‌ترین عامل، یعنی درون خود، غافل می‌شویم. ۴۸ قانون عزت‌نفس کتابی است که به شما کمک می‌کند ابتدا شخصیت خود را تقویت کنید و سپس بر چالش‌های زندگی غلبه نمایید. این کتاب، راهنمایی عملی برای کسانی است که می‌خواهند در مسیر رشد فردی، اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس گام بردارند و به زندگی‌ای سرشار از ارزش و رضایت دست یابند.

کتاب ۴۸ قانون عزت‌نفس، راهنمایی جامع برای دستیابی به موفقیت پایدار از طریق تقویت عزت‌نفس است. این کتاب شما را با قوانین و اصولی آشنا می‌کند که نه‌تنها در مسیر پیشرفت مالی، بلکه در بهبود روابط شخصی و اجتماعی نیز کاربرد دارند. نویسنده در این اثر، با بهره‌گیری از تجربیات واقعی و مثال‌های کاربردی، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از موانع عبور کرد و به موفقیتی پایدار دست‌یافت. این کتاب بر این باور است که عزت‌نفس، پایه و اساس تمامی موفقیت‌های ما در زندگی است و بدون آن، دست‌یابی به اهداف بزرگ، دشوار خواهد بود. کتاب همچنین توضیح می‌دهد که چگونه عزت‌نفس بر تصمیم‌گیری‌ها، انتخاب‌ها و عملکرد ما تأثیر می‌گذارد. برخلاف کتاب‌های انگیزشی زودگذر،  ۴۸ قانون عزت‌نفس بر رشد درونی تأکید دارد و راهکارهایی ارائه می‌دهد که در بلندمدت به موفقیت منجر شوند.

خواندن کتاب ۴۸ قانون عزت نفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کسانی که به دنبال رشد شخصی، موفقیت و بهبود کیفیت زندگی خود هستند، پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۳/۱۱/۱۷

اهمیت آگاهی نسبت به عزت نفس رو با مثال و توضیح به خوبی بیان میکنه