کتاب بدن من الئونورا بارسوتی + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب بدن من

کتاب بدن من نوشتهٔ الئونورا بارسوتی و ترجمهٔ محمد کردستانی است. ایران‌بان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بدن من

کتاب بدن من یک راهنمای آموزشی و شگفت‌انگیز برای کودکان در مورد عملکرد اعضای بدنشان است. با استفاده از تصاویر جذاب و توضیحات ساده، این کتاب به کودکان کمک می‌کند تا درک کاملی از بدنشان و نحوهٔ عملکرد اعضایشان داشته باشند. بارسوتی هر یک از اعضای بدن را با جزئیات و نکات جالب توجه معرفی می‌کند و به کودکان آموزش می‌دهد که چگونه بدنشان را نگهداری و بهداشت بدهند. این کتاب همچنین به والدین کمک می‌کند تا به کودکان خود آموزش دهند که بدنشان در چه شرایطی نیاز به مراقبت و دقت بیشتر دارد. با خواندن این کتاب، کودکان درک بهتری از بدنشان کسب می‌کنند و به رفتارهای سالم زندگی را توسعه می‌دهند.

مجموعه کتابخانه علوم از نشر ایرانبان، هدفش آشنایی کودکان با مفاهیم علمی و دنیای اطرافشان است. این مجموعه با زبان ساده و جذاب، اطلاعات مهم و ضروری را به کودکان ارائه می‌دهد و بینش آن‌ها را نسبت به علم و فناوری افزایش می‌دهد. عناوین کتاب‌های این مجموعه شامل «حرفه‌های سیاره من»، «مردمان سیاره من» و «بدن من» است. هر کتاب به بررسی موضوعات خاصی می‌پردازد؛ به طور مثال، «حرفه‌های سیاره من» به معرفی مشاغل مختلف می‌پردازد، در حالی‌که «بدن من» عملکرد اعضای بدن و اهمیت آن‌ها را توضیح می‌دهد. این کتاب‌ها به کودکان کمک می‌کنند تا آگاهی خود را در زمینه‌های علمی و اجتماعی پرورش دهند.

خواندن کتاب بدن من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران دانستنی‌های کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

یولیانوس
فیلیپ فریمن
راکتورهای غشایی برای فرایندهای تولید هیدروژن
فرامرز هرمزی
بنیان دانشی آینده پژوهی (جلد دوم) سازمان ها و کاربست ها (۳)
ریچارد ای. اسلاتر
اعتبار زمانی معاهدات و قراردادهای بین المللی در گذر تاریخ
محبوبه (تارا) محمدی کلشتری
خرد لازمه سازمان های چابک در هزاره سوم
بهزاد شوقی
خودآموز نرم افزار کلیک ویو Qlik View
شرکت کلیک تک اینترنشنال اب
بانک سوالات آسکی چشم پزشکی
بیژن سموات
تهیه صورت وضعیت های پروژه های عمرانی به روش فهرست بهایی
مهدی عطار
بدیع الزمان سعید نورسی (به فارسی)
جمعی از نویسندگان
تجلی قرآن و حدیث در اشعار امیر پازواری