کتاب به طریقی...
جستاری در عشق
معرفی کتاب به طریقی...
کتاب به طریقی... نوشتهٔ آن لاموت و ترجمهٔ ناهید رسولی و نوید پدرام است. انتشارات خانه رود این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب به طریقی...
کتاب به طریقی... به واکاوی قدرت دگرگونکنندۀ عشق در زندگی میپردازد؛ به اینکه عشق چگونه ما را به شگفتی وامیدارد، ما را وادار میکند تا با حقایق ناخوشایند زندگی مواجه شویم، انسانیت را به ما گوشزد میکند و ما را در مسیرِ فراروی زندگی به پیش میبرد. لاموت در هر فصل از کتاب طیفهای گستردۀ رنگ عشق را به ما نشان میدهد؛ از عشق دیریافته و غیرمنتظرهاش به همسر خود در اواخر زندگی میگوید، از عشق جانسوزش به فرزندی که نهتنها او را ناامید کرده بلکه تا سر حد مرگ ترسانده است. از عشق بیپایان گروه گناهکارانی که مشغول استغفار و رویارویی با جهانی بزرگتر هستند. عشقی که لاموت از آن سخن میگوید حین روشنگری، ما را بیدار میکند، حین تسکین ما را سرزنده میکند و حین غافلگیر کردن، همچنان پایدار میدرخشد.
خواندن کتاب به طریقی... را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان خارجی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب به طریقی... و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | به طریقی... |
| عنوان دیگر: | جستاری در عشق |