دانلود و خرید کتاب زندگی من و دو داستان دیگر آنتوان چخوف ترجمه جهانگیر افکاری
تصویر جلد کتاب زندگی من و دو داستان دیگر

کتاب زندگی من و دو داستان دیگر

معرفی کتاب زندگی من و دو داستان دیگر

کتاب زندگی من و دو داستان دیگر نوشتهٔ آنتوان چخوف و ترجمهٔ جهانگیر افکاری است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب زندگی من و دو داستان دیگر

کتاب زندگی من و دو داستان دیگر دربارهٔ کسی است که تصمیم می‌گیرد از زندگی شهری و مدرن فاصله بگیرد و به زندگی ساده‌تری در روستا روی آورد. چخوف در این داستان به موضوعاتی چون تضاد میان زندگی شهری و روستایی و جستجوی معنا در زندگی می‌پردازد. دو داستان دیگر این کتاب نیز به سبک خاص چخوف، به بررسی جنبه‌های گوناگون زندگی و روابط انسانی می‌پردازند. چخوف با استفاده از طنز ظریف و نگاهی انتقادی، به تحلیل رفتارها و احساسات انسانی می‌پردازد. چخوف به خاطر سبک نگارش ساده و در عین حال عمیقش شناخته می‌شود. او با استفاده از جزئیات دقیق و توصیف‌های زنده، توانسته است داستان‌هایی خلق کند که خواننده را به تفکر وادار می‌کند.

خواندن کتاب زندگی من و دو داستان دیگر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات کلاسیک و داستان‌های کوتاه، کتاب مناسبی است که می‌تواند به درک بهتر از زندگی و روابط انسانی کمک کند.

بخشی از کتاب زندگی من و دو داستان دیگر

«کار از این حرف‌ها گذشته بود. پدرم زیاد به خود عقیده داشت و جز به نظریات خود به چیزی اهمیت نمی‌داد. از طرفی این را هم خوب می‌دانستم که تنفر او از کار بدنی کمتر به خون و اصالت مربوط بود، و بیشتر از ترس آن بود که مبادا عمله بشوم و صدایش در تمام شهر بپچد. مهم‌تر از همه، رفقای من که مدتی بود دانشگاه را تمام کرده بودند و حالا دم دستگاهی به هم زده بودند (مثلاً پسر رئیس بانک دولتی حالا معاون دانشگاه بود.) و من که تنها پسر خانواده می‌بودم، هنوز هیچ کاره.»

معرفی نویسنده
عکس آنتوان چخوف
آنتوان چخوف
روس | تولد ۱۸۶۰ - درگذشت ۱۹۰۴

آنتوان پاولویچ چخوف، در سال ۱۸۶۰، در شهر تاریخی و بندریِ «تاگانروگ» در جنوب روسیه به دنیا آمد و در سال ۱۹۰۴، درگذشت. با گذشت یک قرن از زندگی این نویسنده، او هنوز هم یکی از مهم‌ترین، چیره‌دست‌ترین و حرفه‌ای‌ترین داستان‌نویسان و نمایشنامه‌نویسان تاریخ ادبیات جهان است.