کتاب اصول و مبانی مدیریت سلامت در بلایا
معرفی کتاب اصول و مبانی مدیریت سلامت در بلایا
کتاب اصول و مبانی مدیریت سلامت در بلایا نوشتۀ خلیلعلی محمدزاده و نادر خالصی و عباس گمار در انتشارات فردوس به چاپ رسیده است.
درباره کتاب اصول و مبانی مدیریت سلامت در بلایا
آمادگی نظام سلامت کشور و سایر دستگاههای همکار آن نقش مهمی در مدیریت سلامت، در مرحلۀ پیشگیری، آمادگی و مقابله، بازسازی و بازتوانی قبل، حین و بعد از تجمعات را بر عهده دارد. کتاب اصول و مبانی مدیریت سلامت در بلایا در راستای هدف کلان نظام سلامت مبنی بر کاهش خطر مخاطرات طبیعی و انسانساخت در سطح جامعه و تسهیلات و منابع نظام سلامت تدوین شده است. این کتاب با تکیه بر رویکرد مشارکت بینبخشی در تمام مخاطرات و جنبههای سلامت، این هدف را دنبال میکند: ارتقا و آمادگی یکپارچۀ نظام سلامت در پاسخ مؤثر، بهموقع و هماهنگ به مخاطرات. برنامهای که در این کتاب ارائه شده برای مدیریت عملیات کاربرد دارد. این کتاب برای رشتههای دانشگاهی در زمینۀ مدیریت بحران و رؤسا، مدیران و کارکنان بیمارستانها، مراکز فوریتهای پزشکی، سازمانهای امدادی و دیگر ارگانهای مرتبط قابل استفاده است.
مباحث کتاب اصول و مبانی مدیریت سلامت در بلایا به این شرح هستند: آشنایی با ضرورتهای مدیریت خطر و بلایا؛ آشنایی با چرخۀ مدیریت بحران در نظام سلامت؛ شناخت مخاطرات طبیعی و انسانساخت؛ بررسی شیوههای پیشگیری از بلایا و ارتقای آمادگی، استاندارها و اقدامات امدادی در هنگام حوادث؛ پرداختن به جنبههای حقوقی موضوع در نظام سلامت.
خواندن کتاب اصول و مبانی مدیریت سلامت در بلایا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دانشجویان پزشکی عمومی و فوریتهای پزشکی، مدیران نظام سلامت و تمامی کسانی که در این حوزه مشغول به کار هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اصول و مبانی مدیریت سلامت در بلایا
«امروزه حوادث و بلایا بخش بزرگی از منابع و برنامههای دولتها را به خود اختصاص دادهاند. اخبار رسانهها هر روز حامل اطلاعرسانی در خصوص بروز حوادث مختلف در سراسر دنیاست. تغییرات جوی، دستکاریهای بشر در طبیعت و رشد سریع تکنولوژی، آسیبپذیری مردم و بروز حوادث را افزایش داده است. آمارها معرف رشد فزاینده وقوع حوادث در گوشه و کنار دنیا هستند. حوادث و بلایا همه ساله تلفات جانی و خسارات مالی فراوانی به دولتها و ملتها تحمیل میکند.»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه