دانلود و خرید کتاب زندگی با آیه ها محمدحسین شیخ شعاعی
تصویر جلد کتاب زندگی با آیه ها

کتاب زندگی با آیه ها

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب زندگی با آیه ها

کتاب «زندگی با آیه ها» نوشتۀ محمدحسین شیخ شعاعی است و انتشارات برای انسان را منتشر کرده است.کتاب زندگی با آیه‌ها، مربوط به برداشت‌های تازه از ۵۵ آیۀ قرآن کریم است.

درباره کتاب زندگی با آیه ها

کتاب زندگی با آیه‌ها به تفسیر و برداشت‌های نوین از ۵۵ آیۀ قرآن کریم می‌پردازد و هدف آن ایجاد ارتباطی معنوی و عملی با قرآن است که متناسب با نیازهای فردی و زندگی روزمرۀ خواننده باشد. محمدحسین شیخ شعاعی با انتخاب آیات خاصی از قرآن، در هر بخش به تفسیر و شرح آن‌ها پرداخته و پیوند این آیات با مسائل زندگی انسانی را موردتوجه قرار داده است.

کتاب زندگی با آیه‌ها شامل ۵۵ بخش است که هر بخش به یک آیه اختصاص دارد. این آیات به طور ویژه بر جنبه‌های مختلف زندگی، اخلاق، ایمان و تصمیم‌گیری‌های فردی تأکید دارند. هر آیه، به‌نوعی زندگی انسان را در راستای مفاهیم قرآنی هدایت می‌کند و به فرد کمک می‌کند تا مسیر درست را در پیش گیرد.برای مثال، در بخش اول که با عنوان «فرمان زندگی‌ات را محکم بگیر» از آیۀ ۲ سوره بقره شروع می‌شود، نویسنده بر اهمیت اراده و اختیار در تصمیم‌گیری‌ها و مسئولیت‌های فردی تأکید می‌کند. بخش دوم، که به آیه ۲۱۸ سوره بقره اشاره دارد، به مفهومی از ایمان اشاره می‌کند که نباید بر اساس چیزهایی بنا شود که نمی‌توان به آن‌ها اتکا کرد.

در بخش‌های دیگر کتاب نیز، مانند «ایمانی که شیرین نیست ایمان نیست» (نساء ۶۵) یا «بپذیر و قدرتمند شو» (آل عمران ۱۳۹)، نویسنده سعی دارد تا با تفسیر هر آیه، نه تنها به مفاهیم مذهبی پرداخته، بلکه به خواننده در بهبود کیفیت زندگی روزمره، تصمیم‌گیری‌های صحیح و برخورد با چالش‌های مختلف کمک کند. کتاب زندگی با آیه‌ها با استفاده از برداشت‌های تازه و معاصر از آیات قرآن، در تلاش است تا قرآن را به‌عنوان یک راهنمای عملی برای زندگی فردی و اجتماعی معرفی کند و به خوانندگان این امکان را بدهد تا در شرایط مختلف زندگی، از آموزه‌های قرآن بهره‌مند شوند.

خواندن کتاب زندگی با آیه ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های دینی و علاقه‌مندان به تربیت قرآنی پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب زندگی با آیه ها

«همیشه در برابر ما روش‌ها و ابزارها و احتمال‌های مختلفی وجود دارد که به نظر می‌آید به کار ما می‌آیند؛ ولی حتماً همۀ آن‌ها به یک اندازه به درد نمی‌خورند. برای همین مشغول انتخاب می‌شویم.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است