دانلود و خرید کتاب انجمن شاعران مرده نانسی اچ. کلینبام ترجمه عاطفه عبدالی

کتاب انجمن شاعران مرده

امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب انجمن شاعران مرده

کتاب انجمن شاعران مرده نوشتهٔ نانسی اچ. کلینبام و ترجمهٔ عاطفه بدالی است. انتشارات نسل روشن این رمان خارجی را منتشر کرده است. این رمان بعد از ساخته شدن فیلم آن چاپ شد. داستان این رمان درباره‌ٔ ورود معلم ادبیاتی نوگرا به مدرسه‌ای سختگیر با قوانین سنتی است که باعث تغییر در حال‌وهوای دانش‌آموزان می‌شود. فیلم «انجمن شاعران مرده» با بازی «رابین ویلیامز» جایزهٔ بهترین فیلم مراسم اسکار را در سال ۱۹۸۹ از آن خود کرد.

درباره‌ی کتاب انجمن شاعران مرده

نانسی اچ. کلینبام در کتاب انجمن شاعران مرده داستان یک معلم ادبیات انگلیسی نوگرا به نام «کیتینگ» را روایت کرده است که وارد دبیرستان بسیار قانونمند و خشک «ولتون» با مدیری متعصب می‌شود. مدرسه ولتون با این قوانین اداره می‌شود: سنت، افتخار، انضباط، سرافرازی، اما کیتینگ مفاهیم تازه‌ای را مطرح می‌کند که قوانین سنتی مدرسه را به چالش می‌کشد. او در آموزه‌هایش بسیار از غنیمت‌شمردن دم و لذت بردن از زندگی کوتاه این جهانی می گوید و به شاگردانش درس «مرگ‌آگاهی» می‌دهد. افکار معلم جدید، حال‌وهوای دانش‌آموزان را تغییر می‌دهد و آن‌ها انجمنی به نام انجمن «شاعران مرده» برای دیدارهای خودشان تشکیل می‌دهند. این افکار به مذاق جامعهٔ متعصب مدرسه خوش نمی‌آید. از این رو آن‌ها درصدد اخراج کیتینگ برمی‌آیند؛ معلمی که حالا در میان شاگردانش محبوبیت زیادی دارد. آیا آن‌ها موفق می‌شوند؟ این کتاب را بخوانید تا بدانید.

کتاب انجمن شاعران مرده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان‌های خارجی و علاقه‌مندان به قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

فرهنگ جامع تطبیقی مثل ها و حکمت ها (عربی - فارسی)
ابوالفضل رضایی
از قهوه خانه تا کافه
هاله میرمیری
شیمی و فناوری نفت و گاز
علی نخعی پور
A selection of Language Texts for Humanities (2)
نعمت اله علی محمدی
از حالا خودت را قوی کن
استفانی باندا
آینده را رنگی نو بزن
اندرس نالتینگ میگلاند
زینب الکبری (ع) من المهد الی اللحد (اردو)
سیدمحمدکاظم قزوینی
بحران هویت دینی