دانلود و خرید کتاب تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی امیر میرزائی صلحی باروج
تصویر جلد کتاب تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی

کتاب تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی

کتاب الکترونیکی تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی نوشتۀ امیر میرزائی صلحی باروج است و انتشارات تاثیر آن را منتشر کرده است. کتاب تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی، به معرفی انرژی خورشیدی و نحوۀ استفاده از آن پرداخته است.

درباره کتاب تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی

در دهه‌های اخیر، مصرف سوخت‌های فسیلی داراس رشد متوسط سالانه ۳/۳ درصد است که منجر به بالارفتن غلظت اتمسفری دی‌اکسیدکربن تا ۳۰% در مدت ۱۰۰ سال اخیر شده است. این ارقام نشان می‌دهند که میزان مصرف انرژی جهان در قرن حاضر بالا است و بالطبع این سؤال مطرح می‌شود که آیا منابع انرژی‌های فسیلی در قرن‌های آینده، جوابگوی نیاز انرژی جهان برای بقا، تکامل و توسعه خواهند بود یا خیر؟ کتاب تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی، به معرفی روش نوینی برای استفاده از انرژی خورشیدی و جایگزینی آن با سوخت‌های فسیلی پرداخته است.

خواندن کتاب تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان و مهندسین رشتۀ مکانیک مناسب است.

بخشی از کتاب تحلیل ترمودینامیکی انرژی و اگزرژی و مقایسه عملکرد سیستم تبرید جذبی تک اثره و دو اثره خورشیدی

«انرژی خورشیدی یکی از بزرگ‌ترین منبع انرژی و از جمله انرژیهای پاک و در دسترس است. استفاده از انرژی خورشیدی در سیکل تبرید از جمله روش‌های نوین در افزایش راندمان سیکل است. هدف از ارائه این تحقیق شبیه‌سازی پارامتری و تحلیل عملکرد یک سیکل تبرید جذبی تک اثره و دو اثره آب - لیتیم برومایدی مجهز به دریافت‌کننده خورشیدی از دیدگاه ترمودینامیکی و اگزرژی است. نتایج مدلسازی اثر پارامترهای مختلف بر ضریب عملکرد سیستم، میزان انتقال حرارت در ژنراتور، بازده اگزرژی و تغییرات اگزرژی کل سیستم بررسی می‌شود. نتایج نشان می‌دهند که در یک دمای مشخص اواپراتور و کندانسور یک شدت تابش بهینه وجود دارد که در آن تغییرات کل اگزرژی سیستم مینیمم است. در این نقطه ضریب عملکرد سیستم و بازده اگزرژی سیستم به ماکزیمم مقدار خود می‌رسد. در این تحقیق وقتی که دمای اواپراتور در محدودهی ۴ تا ۱۰ درجه سانتیگراد، دمای کندانسور در محدودهی ۳۳ تا ۳۹ درجه سانتیگراد ماکزیمم COP برای سیستم تک اثره در محدودۀ ۰/۷۵ تا ۰/۸۰ و برای سیستم تبرید دو اثره در محدودۀ ۱/۲۳ تا ۱/۴۴ تغییر می‌کند. همچنین ماکزیمم بازده اگزرژی برای سیستم تبرید تک اثره در محدودهی %۱۳ تا %۲۳/۷ و برای سیستم تبرید دو اثره در محدودهی ۱۴/۸ تا ۲۵/۳ تغییر می‌کند. نتایج نشان می‌دهد زمانی که بازده قانون اول افزایش می‌یابد و یا ثابت باقی می‌ماند بازده قانون دوم ممکن است کاهش یابد...»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴ صفحه

حجم

۳٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴ صفحه

قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان