کتاب زاده شعر زهرا رجبی (وصال) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب زاده شعر

کتاب زاده شعر

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب زاده شعر

زاده‌ی شعر اثری از زهرا رجبی با تخلص وصال است که نشر تأثیر آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که دغدغه‌ها، احساسات و تجربه‌های شخصی شاعر را در قالب غزل، مثنوی و قطعات کوتاه بیان می‌کند. شعرهای این مجموعه با زبانی ساده و صمیمی، به موضوعاتی چون عشق، دوستی، خانواده، تنهایی، امید و دغدغه‌های اجتماعی می‌پردازند. شاعر در مقدمه، از تأثیر شعر بر زندگی خود سخن گفته و اشاره کرده است که آشنایی با شعر، نقطه‌ی عطفی در مسیر زندگی‌اش بوده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زاده شعر

زاده‌ی شعر مجموعه‌ای از سروده‌های زهرا رجبی (وصال) است که در قالب‌های مختلف شعری سروده شده‌اند. این کتاب در دسته‌بندی شعر معاصر فارسی قرار می‌گیرد و مضامین آن از تجربه‌های روزمره و احساسات شخصی تا دغدغه‌های اجتماعی و معنوی را دربرمی‌گیرد. شاعر در بخش‌های مختلف کتاب، با الهام از زندگی، طبیعت، روابط انسانی و باورهای دینی، تلاش کرده است تا تصویری از جهان درونی و بیرونی خود ارائه دهد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر شعر، دنیایی مستقل دارد و خواننده را به تأمل در احساسات و افکار شاعر دعوت می‌کند. در برخی شعرها، ارجاعاتی به شخصیت‌های تاریخی و مذهبی دیده می‌شود و در بخش‌هایی دیگر، شاعر با زبانی خودمانی و بی‌پیرایه، به بیان دغدغه‌های شخصی و اجتماعی می‌پردازد. زاده‌ی شعر اثری است که هم به سنت‌های شعری وفادار مانده و هم تلاش کرده است تا با زبان امروز، حرف‌های تازه‌ای بزند.

چرا باید کتاب زاده شعر را بخوانیم؟

زاده‌ی شعر با رویکردی صمیمی و بی‌واسطه، احساسات و تجربه‌های انسانی را به تصویر کشیده است. این کتاب برای کسانی که به دنبال لمس لحظات ناب زندگی در قالب شعر هستند، می‌تواند تجربه‌ای متفاوت فراهم کند. تنوع موضوعی شعرها، از عشق و دوستی تا دغدغه‌های اجتماعی و معنوی، باعث شده است که هر خواننده‌ای بتواند بخشی از احساسات خود را در این مجموعه بیابد. شاعر با بهره‌گیری از تصاویر ملموس و زبان روزمره، توانسته است شعرهایی خلق کند که هم به سنت وفادارند و هم با زندگی امروز پیوند دارند. خواندن این کتاب فرصتی است برای هم‌نشینی با افکار و احساسات شاعری که دغدغه‌هایش را بی‌پرده بیان کرده است.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان شعر معاصر فارسی، کسانی که به دنبال بیان احساسات و دغدغه‌های انسانی در قالب شعر هستند، و افرادی که دوست دارند با زبان شاعرانه به مسائل روزمره و اجتماعی نگاه کنند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب زاده شعر

شاید می‌پرسید چرا زاده شعر؟ مختصر می‌گویم تولد من از زمانی آغاز شد که با شعر آشنا شدم با شعر شاعر خوش‌سخن حامد عسگری در آن بیت که گفت: مثل آن چایی که می‌چسبد توی سرما بیشتر با همه گرمیم با دل‌های تنها بیشتر با اشعار خود می‌خواهم ثابت کنم که با همه گرمم با دل‌های تنها. امیدوارم همین چند بیت ناچیز ذره‌ای از حال شما را خوب گرداند. (وصال) به نام آفریدگار قلم و دفترم به نام ورد لحظات آخرم به نام نوازنده‌ی گیتار زندگی به نام خدای رهایی و آزادگی به نام آن یار که تا مرگ همراه من است قطره‌ای اشک چکید و دریای غزل شد بازی دفتر و قلم تشبیه و تضاد شد سخن از چشم رها و در اشک نهان شد. جانم به لب آمد و استعاره‌ای بیان شد. شعر امشب متل اشک و غزل شد. آخر شد آنچه نباید می‌شد. قلمم. قلمم. عاشق غزل شد.