کتاب شازده کوچولو
معرفی کتاب شازده کوچولو
کتاب الکترونیکی شازده کوچولو نوشتۀ آنتوان دوسنت اگزوپری و رویا فولادوند است و انتشارات ربط آن را منتشر کرده است. کتاب شازده کوچولو، از پرفروشترین و برجستهترین آثار بعد از قرآن و انجیل است. داستانی طولانی و با مفهوم که با بیانی متفاوت از دوست داشتن، عشق و هستی، کودکان را جذب مفاهیم فلسفی خود میکند.
درباره کتاب شازده کوچولو
کتاب شازده کوچولو دارای مفهومی فلسفی و نمادین است و برای دو گروه سنی کودکان و بزرگسالان مناسب است. روایتی که با خاطرات زمان کودکی خلبانی پرحوصله و دوست داشتنی آغاز میشود. او در سن ۶سالگی کتابی در مورد جنگل و حیوانات دید که در آن تصویر زیبایی از یک مار بوآ که حیوان درندهای را قورت داده بود، مشاهده کرد. در آن کتاب نوشته بود که مار بوآ شکارش را بدون جویدن قورت میدهد. پسر۶ساله تصمیم میگیرد یک مار بوآ که حیوانی را درسته قورت داده، بکشد. روزی او با هیجان و ذوق خود نقاشیاش را به آدم بزرگها نشان میدهد ولی آنها مفهومش را متوجه نمیشدند و او بسیار دلشکسته شد و نقاشی را کنار گذاشت. در واقع این کتاب پرجاذبه از زبان کودکی به نام شازده کوچولو شرح داده میشود که از سیارهای دیگر وارد این کرأ خاکی شده است. شازده کوچولو از موضوعاتی مانند عشق، محبت، ایثار، دوست داشتن و... صحبت میکند، موضوعاتی که با خواندنشان قلب شما را به تپش درمیآورد. کودک، تنگنظریها، بیرحمی و خودخواهیهای بزرگترها را از دید پاک و صادقش به تصویر میکشد. آنتوان دوسنت اگزوپری در کتاب شازده کوچولو میخواهد حقایق فراموش شده را دوباره به یاد آورد و معتقد است که همهٔ انسانها در درون خود شازده کوچولویی دارند که باید پیدایش کنند.
خواندن کتاب شازده کوچولو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان و بزرگسالان جذابیت دارد.
بخشی از کتاب شازده کوچولو
«شازده کوچولو سؤال کرد: تو کی هستی؟
سپس اضافه کرد: تو خیلی زیبایی.
روباه گفت: من روباه هستم.
شازده کوچولو پیشنهاد کرد: بیا با من بازی کن، من خیلی ناراحت هستم.
روباه پاسخ داد: من نمیتونم با تو بازی کنم، چون هنوز اهلی نشدم.
شازده کوچولو گفت: آه! لطفاً منو ببخشید.
اما کمی فکر کرد و ادامه داد: اهلی شدن یعنی چی؟
روباه گفت: تو اینجا زندگی نمیکنی، دنبال چی میگردی؟
شازده کوچولو گفت: من دنبال آدمها میگردم. معنی اهلی شدن چیه؟
روباه گفت: آدمها؟ اونها تفنگ دارند وحیوانات رو شکار میکنند. این خیلی وحشتناکه. آنها جوجه هم پرورش میدند واین برای من خیلی خوبه. این کارها تنها سرگرمیشونه، تو دنبال جوجه هستی؟
شازده کوچولو گفت: نه، من دنبال دوستانم میگردم، معنی اهلی شدن چیه؟
روباه گفت: اهلی شدن چیزیه که این روزها ازش غفلت میکنند، اون به معنی ایجاد علاقه کردن است...»