دانلود و خرید کتاب گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو ابراهیم شجاعت
تصویر جلد کتاب گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو

کتاب گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو

دسته‌بندی:
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو

کتاب گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو نوشتهٔ ابراهیم شجاعت است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو

کتاب گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو مسائل فنی خودرو را به صورت غیرمحاسباتی و جامع برای افرادی که مهندس و متخصص فنی در حوزهٔ خودرو نیستند، اما علاقه‌مند به فعالیت در صنعت خودرو هستند گردآوردی کرده است. این کتاب دارای مفاهیم پیچیده‎ای نیست و حاصل مطالعات و جمع‌آوری‌های شخصی نگارنده طی مدت حدودا دوساله است که شامل پنج بخش و در قالب بیست و هشت فصل است. در این کتاب به تاریخچهٔ حمل و نقل در جهان، اهمیت صنعت خودرو، طراحی خودرو، آشنایی با اصول طراحی خودرو، کلاس بندی خودرو، ارگونومی، ساشی و بدنه، شاسی، پلتفرم، سیستم هدایت و فرمان، سیستم تعلیق، جنس بدنه، رنگ خودرو، قوای محرک، تاریخچه و انواع موتور خودرو، اجزاء و نحوه عملکرد موتورهای احتراق داخلی، موتور دیزل، موتور هیبرید، توربوشارژر، ECU، سیستم انژکتور و کاربراتور، انواع سوخت، سیستم برق رسانی خودرو، جعبه دنده دستی، انواع جعبه دنده اتوماتیک، دیفرانسیل خودرو، ایمنی، نوآوری‌ها در عرصه‌ی ایمنی، عملکرد سیستم ترمز، سیستم روشنایی خودرو، آینده صنعت خودرو، خودروهای برقی، خودروهای هیدروژنی، خودروهای متصل، خودروهای خودران و ... پرداخته شده است.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مکانیک پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو

«صنعت خودرو، به دلیل ارتباط با بیش از شصت صنعت دیگر مشهور به لوکوموتیو صنایع می‌باشد. در ساخت خودرو، مجموعه‌ای از تکنولوژی رشته‌های مختلف صنعتی (فلزی، پلاستیک، شیمیایی، پارچه، عایق شیشه، الکترومکانیک، برق، الکترونیک، متالوژی و....) طراحی، مدیریت و اقتصاد به کار رفته است. از این رو این صنعت، به عنوان یکی از شاخصه‌های توسعه یافتگی هر کشور محسوب می‌شود. طی سال ۲۰۲۲ تجارت خودرو ده درصد از تجارت جهانی را (به ارزش ۱،۵۱۸ میلیارد دلار) به خود اختصاص داده است.

بر اساس گزارش سازمان بین المللی تولیدکنندگان وسایل نقلیه موتوری در سال ۲۰۲۲ در مجموع بیش از ۸۵میلیون خودرو (شامل خودروهای تجاری) در جهان تولید شده است که رشد ۶ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۱ را نشان می‌دهد، اما هنوز فاصله معناداری با اوج تولید خودرو در سال ۲۰۱۷ (قبل از شیوع کرونا) دارد.

کشورهای چین، آمریکا، ژاپن و هند به تنهایی حدود ۶۰ درصد تولید خودروی جهان را در اختیار دارند که چین با تولید بیش از ۲۷ میلیون خودرو و سهم حدود ۳۲ درصدی در صدر کشورهای تولید کننده قرار دارد.

طی سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۱ در بین ۱۶ کشور بزرگ تولیدکننده خودرو در جهان، اندونزی، هند و ایران توانستند بیشترین رشد تولید را به خود اختصاص دهند. ایران در سال ۲۰۲۲ توانسته است سه کشور انگلیس، روسیه و اسلواکی را کنار بزند و در جایگاه شانزدهمین تولیدکننده بزرگ خودرو جهان با سهم حدود یک درصدی و هفتم آسیا در این سال قرار بگیرد. صنعت خودرو یکی از مهم‌ترین صنایع در اقتصاد ایران به شمار می‌رود. این صنعت عظیم از ابعاد مختلفی تشکلیل شده است و می‌توان در یک دسته‌بندی آن را به دو بخش فنی و غیر فنی تقسیم کرد. بخش فنی و مهندسی این صنعت متشکل از بخش‌های مرتبط با مهندسی مکانیک، الکترونیک و برق، مواد و متالوژی، کامپیوتر، مکاترونیک و ... می‌باشد که هر یک از علوم تخصصی خود را دارا می‎‌باشد. از طرفی در بخش غیر فنی صنعت خودرو ما با مسائل مهمی مثل اقتصاد، مدیرت مالی و حسابداری، منابع انسانی، تدوین استراتژی‌ها، سیاست‌گذاری، بازاریابی و برندسازی، ساختار سازمانی و ... مواجه هستیم. پرداخت تخصصی به هر کی از این موارد می‌تواند راهگشای بسیاری از افراد و کسب‌و‌کارها باشد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۰٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۴۱۶ صفحه

حجم

۱۰٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۴۱۶ صفحه

قیمت:
۱۵۵,۳۰۰
تومان