کتاب چگونه کمال گرا نباشیم؟
معرفی کتاب چگونه کمال گرا نباشیم؟
کتاب چگونه کمالگرا نباشیم؟ نوشتهٔ استفان گایز و ترجمهٔ مهناز حاجی کریمی است. انتشارات سفیر قلم این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب روشی جدید برای خودباوری، زندگی بدون ترس و رهایی از کمالگرایی به شما معرفی میکند.
درباره کتاب چگونه کمالگرا نباشیم
بسیاری از ما فکر میکنیم کمالگرایی صفت خیلی خوبی است و شخص کمالگرا انسان فرهخیتهای است؛ اما از آسیبهایی که کمالگرایی میتواند به روح و جسم ما بزند غافلیم. کمالگرایی همان چیزی است که باعث میشود یک کودک هنگام رنگآمیزی خود را برای خارج نشدن از خطوطی که مشخص شده عذاب دهد، یا نوجوانی به دلیل این که نمیتواند در ورزش با درس همیشه بهترین نمره را بیاورد دچار افسردگی شود. کمالگرایی را والدین به کودکان میآموزند. والدینی که خود کمالگرا هستند. کمالگرایی در دنیایی که پر از نقص و ناکاملی است مانند تلهای شما را به کام خود میکشد و نمیگذارد به جلو گام بردارید. فکر برتر بودن و در حد کمال بودن، چنان ذهن را اسیر خود میکند که از ترس آن که نتوانید آنچه را در ذهن دارید در حد اعلی اجرا کنید، حتی قدمی هم در آن مسیر برنخواهید داشت. این طرز فکر، همان سدی است که استفان گایز در کتاب چگونه کمالگرا نباشیم از آن سخن میگوید. سدی که سالها باعث شده بود خود استفان گایز هم در جهت خواستههایش گامی برندارد.
گایز در این کتاب به تک تک موانع و دغدغههایی که در زندگی یک کمالگرا وجود دارد پرداخته است و برایشان چندیدن راه حل معرفی کرده است. انتظارات غیرواقعی، نشخوار ذهنی، نیاز به تایید شدن، نگرانی از ارتکاب اشتباه و...
شما باید یاد بگیرید برای رهایی از چنگال کمالگرایی معیارهایتان را درست تظیم کنید و اعتمادبه نفستان را بالا ببرید. تا بتوانید بر این خصلت خود غلبه کنید. گایز در این کتاب با شما همچون مربی همراه میشود تا دیگر کمالگرا نباشید.
شنیدن کتاب چگونه کمالگرا نباشیم را به چه کسانی یپشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتاب های موفقیت و وروان شناسی مخاطبان این کتاب هستند.