دانلود و خرید کتاب زن و پول سوز اورمان ترجمه کاملیا داودی
تصویر جلد کتاب زن و پول

کتاب زن و پول

معرفی کتاب زن و پول

کتاب «زن و پول» نوشتۀ سوز اورمان و ترجمۀ کاملیا داودی است و انتشارات ادبیات معاصر آن را منتشر کرده است. زن و پول به مخاطبان خود پیشنهاداتی ارائه می‌دهد تا بتوانند زنانی قوی، زیرک و با اعتماد به نفس باشند.

درباره کتاب زن و پول

کتاب زن و پول با این داستان شروع می‌شود که زنان از لحاظ مالی تا کجا پیش رفته‌اند. داستانی که صرفاً روایت قابل‌توجهی از پیشرفت اجتماعی نیست؛ بلکه به همه خاطرنشان می‌کند تغییراتی که در سطح فردی اتفاق می‌افتد، کم‌کم منتهی به دگرگونی‌های فرهنگی و اجتماعی چشمگیری خواهد شد. مسئلهٔ زنان و پول، موضوع پیچیده‌ای است که تا حدود زیادی با تاریخ و سنت ما در هر دو سطح خانوادگی و اجتماعی مرتبط است. این موضوعات عمیق و ریشه‌دار موانع بزرگی هستند که باید بر آنها چیره شد. کاری که یک‌شبه انجام نمی‌شود و شاید چندین نسل زمان ببرد تا تغییری به این بزرگی در رفتارهای روزمرۀ زنان ایجاد شود.

سوزمان اورمان معتقد است در دنیای امروز که زنان در جایگاه قدرت و عمل قرار دارند، وقت آن است که در مورد ارتباط زنان و پول از نو سخن گفته شود. او در بخشی از مقدمۀ کتاب زن و پول نوشته است: «من این کتاب را به همهٔ کسانی تقدیم می‌کنم که آماده‌اند برخیزند، قدرت خود را در اختیار بگیرند و مدیریت زندگی مالی‌شان را در دست داشته باشند. خانم‌ها، بیایید کار بر روی ساختن زندگی را آغاز کنیم که در آن به همان زن حقیقتاً قوی، هوشمند و امنی تبدیل شوید که برای آن آفریده شده‌اید.»

فهرست مطالب کتاب زن و پول عبارت است از: «مقدمه»، «آنچه ممکن است را تصور کن»، «بدون خجالت، بدون ملامت»، «شما حراج نشده‌اید»، «هشت ویژگی زنان ثروتمند»، «برنامهٔ قدرتمندسازی مالی»، «چک‌لیست برنامه قدرتمندسازی مالی»، «بخش پاداش: برای خودتان سرمایه‌گذاری کنید»، «نام خود را بگویید» و «تقدیم به استر مارگولیس»

خواندن کتاب زن و پول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به زنان و علاقه‌مندان به کتاب‌های موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب زن و پول

«حقیقت ساده در این است که هیچ‌چیز بیشتر از پول نمی‌تواند مستقیماً روی خوشحالی شما تأثیر بگذارد. می‌دانم بعضی از شما از شنیدن این حرف به وحشت افتاده‌اید، حتی شاید این حرف شما را ناراحت کرده باشد. سوز، تو چطور می‌توانی این حرف را بزنی؟ خوشبختی در چیزهایی است که با پول نمی‌توان خرید: عشق، سلامتی، احترام و... این‌طور نیست؟ کاملاً درست است. همهٔ این‌ها برای یک زندگی شاد ضروری هستند. همهٔ اینها به اینکه چه کسی هستید بستگی دارد و نه اینکه چه چیزهایی دارید. ولی خوشبختی‌ای که من در مورد آن صحبت می‌کنم کیفیت زندگی شماست: توانایی لذت‌بردن از زندگی و زندگی‌کردن با همهٔ توان. من با هرکسی که بگوید اینها عوامل خوشبختی نیستند دچار چالش خواهم شد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است