برای خرید و دانلود کتاب منتخب مفاتیح الجنان نوشته شیخ عباس قمی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
کتاب منتخب مفاتیح الجنان مجموعه منتخب ادعیه های مفاتیح الجنان با خط کامپیوتری است. ادعیهی مفاتیح الجنان شامل دعاها، مناجاتها، زیارات، و اعمال مخصوصهی ایام سال است که از طرف حضرت محمد (ص) و ائمه صادر شده است.
شیخ عباس قمی مجموعهی ادعیهی مفاتیح الجنان را جمعآوری کرده است و محیالدین مهدی الهی قمشهای آن را ترجمه کرده است.
کتاب منتخب مفاتیح الجنان، مجموعهی دعاها، مناجاتها ، زیارات و اعمال مخصوصهی ایام سال و ماه و روزها است. این دعا و مناجاتها از طرف حضرت محمد (ص) پیامبر اسلام و ائمهی اطهار صادر شدهاند. شیخ عباس قمی که جمعآوری این ادعیه را بر عهده داشته است، با دقت مخصوصش آثار را از کتب و آیات و احادیث معتبر جمع آوری کرده است. شیخ عباس قمی اثرش به حضرت فاطمه (س) تقدیم نموده است.
نسخهی منتخب مفاتیح الجنان را به انضمام سورهی انعام و دعای عرفه، در دست دارید.
مطالعهی منتخب مفاتیح الجنان برای کسانی که دوست دارند مجموعهای از ادعیه و مناجاتها داشته باشند، بسیار دلچسب است.
شیخ عباس قمی که به نام محدث قمی شناخته میشود، در ۱۲۵۴ خورشیدی در قم به دنیا آمد. او در قم شروع به درس خواندن کرد و در بیست و دوسالگی برای تکمیل تحصیلاتش به حوزه علمیهی نجف رفت. او از مخالفان حکومت مشروطه بود. روح الله خمینی نیز از شاگردان شیخ عباس قمی بوده است. مجموعه آثار او به ۶۳ جلد میرسد. اما دلیل شهرت و ماندگاری او را تالیف مفاتیح الجنان میدانند. شیخ عباس قمی در ۱ بهمن ۱۳۱۹ در نجف عراق، چشم از دنیا فروبست.
محیالدین مهدی الهی قمشهای در سال ۱۲۸۰ خورشیدی در شهرضا، قمشه متولد شد. او فقیه، فیلسوف، عارف، حکیم، شاعر، و مترجم قرآن بود. او در مدرسهٔ عالی سپهسالار به تدریس حکمت و فلسفه پرداخت. همچنین استاد زبان عربی در دانشکدهٔ ادبیات دانشگاه تهران و استاد فلسفه در دانشکدهٔ الهیات (معقول و منقول) بود. حسین الهی قمشهای ادیب و فیلسوف بزرگ نیز فرزند او است.
محی الدین مهدی الهی قمشهای آثار زیادی دارد. مهمترین آنها ترجمهی مفاتیح الجنان و ترجمهی قرآن کریم است. او در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۵۲ از دنیا رفت و در قم به خاک سپرده شد.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۴۱۶ صفحه |
نوع فایل | |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۳/۰۱/۰۱ |
مشاهده همه نظرات (۷)💎چند دعا از صحیفه سجادیه در شب دعا و آرزو 💎 🔸بار خدایا،درود بفرست بر محمد و خاندانش و ایمان مرا به کامل ترین درجات ایمان و یقین مرا بـه برترین مراتب یقین و نیت مرا به نیکوترین نیتها و عمل
🔸قسمتهایی از مناجات شعبانیه ✨بسیار زیبا 🍃خدایا! بر پیامبر و دودمان پاکش درود فرست، و آنگاه که تو را می خوانم و صدایت می زنم، صدا و دعایم را بشنو و اجابت کن،و آنگاه که با تو نجوا می کنم، بر من
متاسفانه فونت کتاب بسیار درشت است و تنظیمات فونت ندارد
عالیه خوشم اومد. 😍