کتاب ربه کا
معرفی کتاب ربه کا
کتاب ربه کا نوشتهٔ دافنه دوموریه و ترجمهٔ فاطمه شیرکول است. انتشارات آراسبان این رمان انگلیسی را منتشر کرده است.
درباره کتاب ربه کا
کتاب ربه کا (Rebecca) برابر با یک رمان انگلیسی است که داستان آن در مونته کارلو و با خواستگاری غیرمنتظرهٔ مردی جذاب و بیپروا به اسم «ماکسیم دو وینتر» از قهرمان زن کتاب آغاز میشود. این دختر که در کودکی یتیم شده و بهعنوان یک خدمتکار زندگی کرده است، از شانسی که در خانهاش را زده بسیار خوشحال است و بهسختی میتواند این اتفاق را باور کند. زمانی که او قدم در ویلای ییلاقی ماکسیم میگذارد، متوجه میشود که همسر سابق و فقید شوهرش، سایهای بزرگ بر زندگی آنها خواهد افکند؛ مصیبتی ادامهدار که از زیر قبرْ زندگیشان را تهدید به نابودی میکند. عروس جوان داستان که چیز زیادی از همسرش نمیداند، با ورود به این عمارت بزرگْ بهشکلی عجیب به درون زندگی همسر اول «دو وینتر» کشیده میشود؛ زنی زیبا به اسم «ربکا» که یادش پس از مرگ، برای لحظهای هم فراموش نشده است.
خواندن کتاب ربه کا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی قرن ۲۰ انگلستان و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
درباره دافنه دوموریه
دافنه دوموریه در سیزدهم ماه مهٔ ۱۹۰۷ در خانوادهای هنرمند در لندن به دنیا آمد. او بعدها بسیاری از رمانهای خود را با الهام از اجداد و سایر اعضای خانوادهاش خلق کرد. این نویسنده با رمان «ربکا» توانست به شهرت جهانی دست یابد؛ همچنین در دوران خود، موردتوجه آلفرد هیچکاک بود؛ بهگونهای که آلفرد هیچکاک ۲ اثر دافنه دوموریه را به فیلم تبدیل کرد («ربکا» و «پرندگان»). «دختر عموی من راشل »، «دونا» و «مادام دووال» از جمله رمانهای او هستند. این نویسنده ناداستان و مجموعهداستان نیز در کارنامهٔ هنری خود دارد. دافنه دوموریه در ۱۹ مهٔ ۱۹۸۹ در ۸۲سالگی در کورنوال بریتانیا چشم از جهان فروبست.