کتاب خدای کوچک من بنیتا ف. حسن زاده + دانلود نمونه رایگان

کتاب خدای کوچک من

امتیاز:
۲.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب خدای کوچک من

کتاب «خدای کوچک من» نوشتهٔ بنیتا ف. حسن‌زاده و منتشرشده از سوی انتشارات آراسبان، ادامه‌ای‌ست بر داستان «بانوی کوچک خورشید»؛ روایت درگیرکننده‌ای از عشقی ممنوع و پیچیده که در بستر روابط خانوادگی شکل می‌گیرد.

درباره کتاب خدای کوچک من

کتاب خدای کوچک من جلد دوم از مجموعهٔ «بانوی کوچک خورشید» است که در ژانر عاشقانه و درام روایت می‌شود. این کتاب ادامهٔ ماجراهای دختری است که با مشکلات و چالش‌های متعددی روبرو می‌شود و در جستجوی هویت و آرامش خود است. روایت کتاب بیشتر به احساسات، تصمیمات دشوار و تغییراتی می‌پردازد که شخصیت اصلی در مسیر رشد و بلوغ تجربه می‌کند. در این اثر، بنیتا ف. حسن زاده با نثری روان و جذاب، فضای احساسی و درونی شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد و تلاش می‌کند رابطه‌های انسانی و تأثیر آن‌ها بر زندگی دختر را به شکلی ملموس به خواننده منتقل کند. این کتاب توجه ویژه‌ای به موضوعات عشق، خانواده، انتخاب‌های سخت و مبارزه با گذشته دارد که در جریان داستان به‌صورت تدریجی آشکار می‌شوند.

کتاب خدای کوچک من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر دنبال داستان عاشقانه‌ای با چالش‌های اجتماعی و روان‌شناختی هستید، این کتاب گزینهٔ مناسبی است؛ روایت زندگی دختری که با تهدیدهای غیرمنتظره روبه‌رو می‌شود و عشق را تجربه می‌کند.

Anisa
۱۴۰۳/۱۱/۱۹

اگه اعصاب و ارامشتون براتون مهمه این کتاب رو نخونید ... نویسنده امیدوارم جواب این کتابی وه نوشتی رو بگیری همش حرص و حماقت و ناتوانی اینم شد رمان؟ نویسنده مریضه پولی که بابت این رمان گرفتی حرومت

۴۰%