کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء بیست و پنجم فرزانه زنبقی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء بیست و پنجم

کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء بیست و پنجم

معرفی کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء بیست و پنجم

«آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء بیست و پنجم» نوشته‌ی فرزانه زنبقی(-۱۳۳۷) شرح و ترجمه‌ی جزء بیست و پنجم قرآن کریم(آیات ۴۷ الی ۵۴ سوره‌ی فصلت، سوره شوری، سوره زخرف، سوره دخان و آیات ۱ الی ۳۷ سوره‌ی جاثیه) برای نوجوانان است. این کتاب آیات جزء بیست و پنجم را به ترتیب عنوان کرده و به شرح و تفسیر این آیات به زبانی روان می‌پردازد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: انسان پیوسته به درگاه خدا دعا می‌کند و هر زمان درخواست و تقاضایی دارد و خواسته‌هایش پایان ناپذیر است. اگر ایمان نداشته باشد که تمام نیکی‌ها از جانب خداوند است، در برابر سختی‌ها کاملاً ناامید می‌شود و زمانی که خداوند نعمتی به او می‌بخشد با غرور و تکبر خود را شایسته‌ی آن نعمت می‌پندارد. اگر او را نصیحت کنند که به فکر آخرت و روز قیامت باش و از آن‌چه خدا به تو بخشیده، به نیازمندان کمک کن، می‌گوید: «گمان نمی‌کنم قیامتی در کار باشد و اگر روزی قیامت برپا شود، پروردگاری که در این دنیا به من نعمت بخشیده در جهان آخرت هم از من پذیرایی خواهد کرد.» خداوند یگانه می‌فرماید: انسان از دعای خیر خسته نمی‌شود و اگر به او بدی برسد، پس ناامید بدگمان می‌شود. و اگر پس از زیانی که به او رسیده، از جانب خود رحمتی به او بچشانیم، حتماً می‌گوید: این مالِ خودم است و گمان نمی‌کنم قیامت برپا شود. و اگر به سوی پروردگارم بازگردانده شوم، به راستی نزد او برایم خوبی خواهد بود. پس، حتماً کسانی را که کافر شدند، به آن‌چه انجام داده‌اند خبر می‌دهیم و حتماً از عذابی سخت به آنان می‌چشانیم. و هنگامی که به انسان نعمت می‌دهیم روی می‌گرداند و خود را کنار می‌کشد؛ و آن‌گاه که بدی به او می‌رسد پس دعاهایی طولانی دارد. آیات ۴۹ الی ۵۱