کتاب این زن پایان ندارد
معرفی کتاب این زن پایان ندارد
کتاب این زن پایان ندارد نوشتهٔ نرگس نجمی است. انتشارات نامه مهر این رمان معاصر ایرانی را منتشر کرده است.
درباره کتاب این زن پایان ندارد
کتاب این زن پایان ندارد دربردارندهٔ یک رمان معاصر و ایرانی است که یک راوی اولشخص دارد. این راوی در ابتدای رمان حاضر از سفر خود میگوید. او قرار است نیمهشب با یک بلیط از اتاقی که سالهاست در آن زندانی است بیرون برود. او کیست و داستان چیست؟ این اثر را خوانید تا بدانید.
خواندن کتاب این زن پایان ندارد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب این زن پایان ندارد
«من، خورشید یا آوینا، هر که هستم، از غم، طردشدگی، حسرت و بغض ریشه گرفتهام. اما پایان من از زمانی آغاز شد که صدای عشق، وجود تشنهام را پر کرد و به پاهایم جان داد و جان را از قلبم گرفت. زمین خوردم، آنهم به دست عشق. من پیش از آغاز، به پایان رسیدم و فهمیدم شاید باید وارونه زندگی کرد. دست به دست آرزوهایم قدم برداشتم. شاید با تردید و تزلزل، اما رسید روزی که بر قلهی خورشید ایستادم و تبدیل شدم به آوینایی که توانست نه تنها فریاد پیروزی سر دهد، که توانست انتقام روزهای حسرتش را از دنیا و آدمهایش بگیرد. شاید آنکسی که این روزها تمام ایمان من است آغازم را ندیده باشد، اما همیشه زمزمه میکند: - این زنیه که به وجودش افتخار میکنم. این زن پایان ندارد.»