معرفی و دانلود کتاب راهنمای قتل را من نوشتم pdf + خلاصه رایگان

کتاب راهنمای قتل را من نوشتم

۲.۳(از ۳ امتیاز)
نرگس نجمی

معرفی کتاب راهنمای قتل را من نوشتم

کتاب راهنمای قتل را من نوشتم نوشتهٔ نرگس نجمی است. انتشارات نامه مهر این کتاب را منتشر کرده است.

خواندن کتاب راهنمای قتل را من نوشتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب راهنمای قتل را من نوشتم

«توان یک زن کجا تمام می‌شود؟

وقتی عشقش، همسرش را با مهر طلاق ترک کند؟

وقتی برادرش کشته می‌شود؟

وقتی نامزدش به جرم قتل برادرش به زندان می‌افتد؟

وقتی حتی مادرش او را طرد می‌کند؟

نه... بگذار من بگویم. یک زن وقتی تمام می‌شود که همسر برادرش در آسایشگاه روانی باشد. برادرش را بکشند و بشود وکیل مردی که می‌خواهد آینده‌اش را با او بسازد، اما همه انگشت اتهام را سمت او گرفته‌اند.

خودش را تا ته جهنم می‌رساند که روزی فریاد بزند اشتباه می‌کردید. اما برسد به یک اسم، اسمی که گفتنش، متهم کردنش سخت‌تر از مردی است که می‌خواهد آزادی را به او هدیه دهد.

روبروی آن مرد بایستد، روبروی عشق ابدی‌اش، همسر سابقش و بپرسد. تو برادرم را کشتی؟ او پوزخند بزند و بگوید: من کشتم، اما تو باور می‌کنی؟

این تردید پایان توان یک زن است. پایانی که من، باران، خواهر یک مرد بی‌نظیر، عاشق میران، نامزد آرش تغییرش خواهم داد.

اینبار نم‌نم‌‌ نمی‌بارم، می‌شوم طوفان برای کسی که برادرم را بی‌نفس کرد، حتی اگر آن فرد عشق همیشگی‌ام باشد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای قتل را من نوشتم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:راهنمای قتل را من نوشتم
موضوع:رمان، داستان ایرانی