دانلود و خرید کتاب یهود در المیزان

گردآورنده:حسین فعال عراقی
امتیاز:
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب یهود در المیزان

کتاب الکترونیکی یهود در المیزان به بررسی و تحلیل دیدگاه‌های تفسیر المیزان علامه طباطبایی دربارهٔ یهود و مسائل مرتبط با آن در قرآن کریم می‌پردازد.

درباره کتاب یهود در المیزان

کتاب یهود در المیزان اثر حسین فعال عراقی، تحلیلی جامع از نظرات و دیدگاه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان دربارهٔ قوم یهود و موضوعات مرتبط با آن‌ها در قرآن است. علامه طباطبایی به عنوان یکی از مهم‌ترین مفسران شیعه در قرن بیستم، در تفسیر المیزان به طور گسترده به بررسی تاریخ، عملکرد، و نقش قوم یهود در آیات قرآن پرداخته است.

کتاب یهود در المیزان تلاش می‌کند تا با استناد به نظرات علامه طباطبایی، نگرش‌های قرآن نسبت به یهود و ارتباط آن‌ها با پیامبران الهی، نقش آن‌ها در تغییر احکام الهی، و عملکرد تاریخی این قوم را تبیین کند. این بررسی‌ها از دوران بنی‌اسرائیل و تورات تا عملکرد یهود در دوران پیامبر اسلام (ص) و مواجهات آن‌ها با اسلام ادامه دارد. نویسنده در این کتاب به تحلیل آیاتی می‌پردازد که به نقد رفتارهای نادرست این قوم اشاره کرده و از انحرافات و نقض عهدهای آن‌ها صحبت می‌کند.

همچنین، در کتاب به تأثیرات یهودیت بر تاریخ اسلام، ارتباط میان یهود و مسلمانان در زمان‌های مختلف، و نگاه تاریخی به رفتارهای دینی و سیاسی یهودیان پرداخته می‌شود. یکی از موضوعات مهم که در این کتاب به آن پرداخته شده است، مفهوم "تحریف" و تغییرات تورات است که از دیدگاه تفسیر المیزان مورد بررسی قرار گرفته است.

کتاب یهود در المیزان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی مناسب است که به مباحث قرآنی، تفسیری، و دینی علاقه‌مند هستند و می‌خواهند دیدگاه‌های اسلامی و به‌ویژه نظرات علامه طباطبایی دربارهٔ یهود را بهتر درک کنند. همچنین، محققان و دانشجویانی که به پژوهش در حوزه‌های مرتبط با ادیان ابراهیمی، تاریخ یهودیت در اسلام، و تفسیر قرآن علاقه دارند، می‌توانند از این کتاب بهره‌مند شوند.

نقش سیاست موازنه و نیروی سوم در تاریخ ایران
علیرضا علی صوفی
حکمت متعالیه در اسفار عقلی اربعه؛ جلد چهارم
محمدبن ابراهیم صدرالدین شیرازی (ملاصدرا)
کارآگاه استرایک (جلد دوم؛ کرم ابریشم)
جی. کی. رولینگ
ولایت، رهبری، روحانیت
محمد حسینی بهشتی
نقش غرب در پیدایش و گسترش اختلافات مرزی
محمدامیر شیخ نوری
کارآگاه استرایک (جلد پنجم، قسمت اول؛ خون خراب)
جی. کی. رولینگ
منوچهر محمدی
فتوحات مکیه جلد ۱۲
کاربر 3619326
۱۴۰۳/۰۷/۰۹

کتاب جالبیه...من دنبال کتابی بودم درباره تاریخچه قوم یهود... خیلی کتابا رو دیدم ولی این کتاب به دلم نشست

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است