کتاب حقوق متقابل زن و شوهر
معرفی کتاب حقوق متقابل زن و شوهر
کتاب «حقوق متقابل زن و شوهر» نوشتۀ یدالله بهتاش است و انتشارات سبحان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب حقوق متقابل زن و شوهر
همانطور كه در جامعه، افراد نسبت به هم وظايفی دارند در خانواده هم زن و شوهر نسبت به هم حقوق و وظايفی دارند و با تشكيل زندگی مشترک هر يک از آن دو، مسئوليتی جداگانه به عهده میگيرند و اگر زن و شوهر به تعهد و پيمان خود عمل كنند كانون خانواده گرم خواهد شد. اسلام ازدواج را بر یکپایه و هدف مقدس و الهی قرار داده و ازاینرو دینداری و ایمان را نخستین شرط همسر شمرده است. اسلام ترجیح میدهد زن و مردی که باهم ازدواج کردهاند، هرطوری که هست بااخلاق یکدیگر بسازند و اگر هریک از طرفین از دیگری ناراحت شد چشمپوشی کند. یدالله بهتاش در کتاب حقوق متقابل زن و شوهر تلاش کرده است تا آیات و روایاتی را که مربوط به وظایف زن و شوهر نسبت به یکدیگر است جمعآوری کند و در چند فصل در اختیار علاقهمندان قرار دهد.
کتاب حقوق متقابل زن و شوهر در ۶ فصل تنظیم شده است عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «فصل اول: دستور به ازدواج در کلام معصومین علیهمالسلام»، «فصل دوم: داستانهایی دربارۀ ازدواج»، «فصل سوم: حق مرد بر زن در کلام معصومین علیهمالسلام»، «فصل چهارم: داستانهایی دربارۀ زنان»، «فصل پنجم: حق زن بر مرد در کلام معصومین علیهمالسلام» و «فصل ششم: داستانهایی دربارۀ مردان».
خواندن کتاب حقوق متقابل زن و شوهر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به زوجهای جوان و جوانانی که قصد ازدواج دارند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب حقوق متقابل زن و شوهر
«ازآنجاکه بسیاری از مردان و زنان برای فرار از زیر بار این مسئولیت الهی و انسانی عذرهایی میتراشند از جمله نداشتن امکانات مالی، قرآن میفرماید: فقر نمیتواند مانع راه ازدواج گردد؛ بلکه چهبسا ازدواج سبب غنا و بینیازی میشود. دلیل آن هم با اندکی دقت در این زمینه روشن میشود زیرا انسان تا مجرد است احساس مسئولیت نمیکند. نه ابتکار و نیرو و استعداد خود را بهاندازه کافی برای کسب درآمد مشروع بسیج میکند و نه هنگامی که درآمدی پیدا کرد در حفظ و بارور ساختن آن میکوشد و به همین دلیل مجردان غالباً خانهبهدوش و تهیدستاند اما بعد از ازدواج شخصیت انسان تغییر پیدا میکند و رفتهرفته تبدیل به یک موجود اجتماعی میشود و خود را شدیداً مسئول حفظ همسر و آبروی خانواده و تأمین وسایل زندگی فرزندان آینده خویش میبیند و به همین دلیل تمام هوش و ابتكار و استعداد خود را به کار میگیرد تا ضمن کسب درآمدهای مشروع بیشتر و صرفهجویی در هزینهها و خودداری از هرگونه اسراف و تبذیر بتواند در مدت کوتاهی بر فقر چیره شود. پس بیجهت نیست که در حدیثی از امام صادق علیهالسلام میخوانیم: الرَّزْقُ مَعَ النِّسَاءِ وَالْعيال. روزی همراه همسر و فرزندان است.»
حجم
۵٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۰
تعداد صفحهها
۱۰۲ صفحه
حجم
۵٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۰
تعداد صفحهها
۱۰۲ صفحه