دانلود و خرید کتاب تمبرهای آمریکا محمدرضا حاجی صفر تهرانی

معرفی کتاب تمبرهای آمریکا

کتاب «تمبرهای آمریکا» نوشتۀ محمدرضا حاجی صفر تهرانی و محمد پاشا حاجی صفر تهرانی است و انتشارات اندیشکده روابط بین الملل آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب تمبرهای آمریکا

می‌توان گفت که تمبر یک اثر هنری به‌حساب می‌آید و برخی از ابعاد هویت فرهنگی را در برمی‌گیرد به‌طوری‌که اگر تمبرهای هر کشور کنار هم قرار داده شود مجموعه‌ای کامل به وجود آید، بخشی از شناسنامۀ آن کشور را شناسایی می‌شود. مرحوم عباسیان، یکی از مجموعه‌داران بزرگ ایران می‌گوید: «تمبر کالای گران بهایی است که مرور زمان ارزش واقعی آن را روشن و تثبیت خواهد کرد؛ بنابراین ای دوستدار محترم تمبر، جز در مواقع اضطرار آن را نفروشید، چه ندانسته ثروتی را از دست می‌دهید که پربهاترین پس‌انداز و ذخیره خانوادگی شما است».

نویسندگان کتاب تمبرهای آمریکا تلاش کرده‌اند تا راز و رمز و داستان‌های تمبر به‌ویژه تمبرهای خارجی را که طی تحولات تاریخی، دگرگونی‌های متعددی را به خود دیده‌اند، مورد تحقیق و بررسی قرار دهند. باتوجه‌به اینکه در ایران، کتاب راهنمای تمبرهای کشورهای مختلف چاپ و منتشر نمی‌شود و اگر هم بتوان به آن‌ها دسترسی پیدا کرد، نسخه‌های قدیمی (الکترونیکی و یا فیزیکی) این راهنماها است و مجموعه‌داران ایرانی نمی‌توانند به علت هزینه زیاد و دیگر عوامل به نسخهٔ جدید این راهنماها دسترسی پیدا کنند، کتاب تمبرهای آمریکا توانسته است تا حدودی این خلأ را پر کند و راهنمای تمبرهای ایالات متحده آمریکا باشد.

 خواندن کتاب تمبرهای آمریکا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستدارا تمبر و مجموعه‌داران پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تمبرهای آمریکا

«پیشرفت‌های تکنولوژی مهم در تولید و چاپ تمبر پس از ۱۹۴۰ یا دوره مدرن به وجود آمد به صورتی که عموم مردم از تغییرات چشمگیری در تصاویر و قالب‌های تمبر در تمبرهای قطعی و یادبود را مشاهده کردند. خدمات پستی، بسیاری از تمبرها را بدون موضوع، طرح یا نام مشترک صادر و در سال ۱۹۵۵ تمبرهای پستی انبوهی به‌صورت غیرمجاز یعنی بدون ارزش‌های اختصاص‌داده‌شده بر روی آنها منتشر شد. تمبرهای یادبود غالباً به‌صورت مجموعه منتشر می‌شدند که در اوایل قرن متداول و اغلب در شیت‌های کوچک گنجانده می‌شدند. پیشرفت در تولید منجر به بهبود چشمگیر در رنگ‌آمیزی تمبر شد و در این دوره تمبرهای خودچسب با جداسازی قالب‌بندی و قالب‌های مهر، ورق و دفترچه‌ای دوطرفه معرفی شدند که برخی از آنها را می‌توان در دستگاه‌های خودپرداز توزیع کرد و برای بهبود تحول نامه و امنیت آن برچسب‌گذاری و چاپ یک‌رو معرفی گردید. نقش اداره حکاکی و چاپ به‌عنوان تولیدکننده تمبر کشور آمریکا کاهش یافت؛ زیرا پیمانکاران امنیتی خصوصی بخش عمده‌ای از تولید را به عهده گرفتند و آخرین تمبر خود را این اداره در سال ۲۰۰۵ تولید کرد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۷٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۸۵ صفحه

حجم

۱۷٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۸۵ صفحه

قیمت:
۳۴۲,۰۰۰
تومان