کتاب نمایشگهی باشد این روزگار
معرفی کتاب نمایشگهی باشد این روزگار
کتاب نمایشگهی باشد این روزگار نوشتهٔ آرمان نهچیری است. انتشارات مان کتاب این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب نمایشگهی باشد این روزگار
کتاب نمایشگهی باشد این روزگار بازخوانی فاجعهٔ اولتیماتوم روسیه به ایران است. ارائۀ خوانش تازهای از ماجرای اولتیماتوم و نقشآفرینی بازیگران داخلی آن بهانهای است برای به چالش کشیدن خودبرحقپنداری این شیوۀ سیاستمداری.
خواندن کتاب نمایشگهی باشد این روزگار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران تاریخ معاصر ایران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نمایشگهی باشد این روزگار
«در پاییز و زمستان ۱۲۹۰ ش، امپراطوری روسیۀ تزاری دو اولتیماتوم به دولت وقت ایران داد که هردو دربردارندۀ درخواستها و دستورهایی اهانتبار و حاکمیتبرانداز خطاب به ارکان نظام نوپای مشروطه بود. شیوهٔ سیاستورزی اصحاب سیاست در این ماجرا، کمابیش، در رخدادهای مهم دیگر تاریخ معاصر ما تکرار شده و حاصل آن چیزی جز خسران برای ملت ایران نبوده است. این تکرار، برخلاف گفتۀ مشهور مارکس، نه یک بار بهصورت تراژدی و دیگربار بهصورت کمدی که همواره بهشکل تراژیکش رخ داده، زیرا نتیجۀ اجتنابناپذیر و منطقی بازتولید شرایط عینی و ذهنی تقریباً مشابه بوده است. قهرمانان این تراژدیها جامۀ خویش را به تن داشتند، نه ردای عاریتی اسلافشان را؛ خود را حامل شایسته و برگزیدۀ سرنوشتی مقدر و رهرو راهی مقدس و برحق میپنداشتند، نه مقلدِ صرفِ همتایان پیشینشان».