کتاب زبان بدن: روانشناسی حرکات بدن انسان
خواندن نظراتمعرفی کتاب زبان بدن: روانشناسی حرکات بدن انسان
«زبان بدن: روانشناسی حرکات بدن انسان» تألیف سید خشایار کیافر(۱۳۵۵) است که در ۹ فصل به شرح و توضیح زبان بدن، این راه ارتباطی غیر کلامی میپردازد.
در مقدمه میخوانیم:
زبان بدن یک روش ارتباطی غیرگفتاری و غیرشفاهی است که ما در هر جنبه از تعامل با دیگر افراد استفاده میکنیم. زبان بدن مانند آینهای است که به ما میگوید شخص در واکنش به کلمات و حرکات ما چگونه فکر میکند. زبان کلامی تحت کنترل بخش هوشیار مغز قرار دارد، لذا انسان میتواند به صورت آگاهانه از کلماتی استفاده کند که مغایر با احساسات و نیات درونی او است. ولی زبان بدن توسط ضمیر ناخودآگاه انسان کنترل میشود. لذا بیان کنندهٔ احساسات و نیات واقعی و درونی ما است. زبان بدن شامل رفتارها، ادا و اطوارها و دیگر نشانههای بدنی میباشد. زبان بدن ممکن است سرنخهایی از نگرش یا وضعیت فکری یک شخص به ما بدهد. برای مثال ممکن است نشان دهندهٔ موافقت، دقت، بیحوصلگی، آرامش، رضایت، سرگرمی، لذت و بسیاری از حالات دیگر باشد.
آیا تاکنون برای شما اتفاق نیافتاده است، که بگویید فکر میکنم که فلان شخص دروغ میگوید. به عبارتی شما احساس کردهاید که او دروغ میگوید. زیرا زبان گفتاری او چیزی میگوید که با زبان بدن او هماهنگی ندارد. در واقع ما به طور ناخودآگاه از این علائم آگاه هستیم و آنها را درک میکنیم. با مطالعه این علائم و درک آنها میتوانیم از زبان بدن در زندگی کاری و شخصی بهره ببریم و موفقیتهای بیشتری را کسب کنیم.
چگونه دیگران را روانشناسی کنیم
جذابیت و زبان بدنبرایان تریسی
۱۲,۵۰۰۵۰%
خیلی جالبه برای شناخت افراد خیلی بدرد می خوره
خیلی مفید و عالی بود ❤
بسیار قوی و کارآمد و وجودتون رو دگرگون میکنه.
عالییییی حتما مطالعه کنین
میشه به بی نهایت اضافه کنید؟؟
عالی هست
بسیار مناسب برای کسانی که با دیگران ارتباط دارند، خصوصا سخنران ها و کسانی که تدریس یا تبلیغ دارند
خوبه خوشم اومد