کتاب بدون توقف
معرفی کتاب بدون توقف
کتاب بدون توقف نوشتهٔ علی غلامی را انتشارات واژه پرداز اندیشه منتشر کرده است. این کتاب مجموعهای است از سخنان دکتر علی غلامی پیرامون مسئلهٔ حجاب در برنامهٔ تلویزیونی بدون توقف شبکهٔ سوم سیما.
درباره کتاب بدون توقف
مسئلهٔ حجاب یکی از مباحث دامنهدار و بعضاً پرمناقشه در سالهای اخیر بوده است و سؤالات و شبهات زیادی را در سطح جامعه و بهویژه بین قشر جوان و دانشگاهی ایجاد کرده است. بههمین دلیل در سالهای ۹۷ و ۹۹ سلسلهبرنامههای گفتوگومحوری با موضوع حجاب و تمامی شبهات پیرامون آن در برنامهٔ بدون توقف از شبکهٔ ۳ سیما پخش شد که مورد توجه رسانهها و نیز کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفت. دکتر علی غلامی، حقوقدان و استاد دانشگاه امامصادق (ع) در این برنامه حضور داشت و به سؤالات حاضران پاسخ میداد. کتاب بدون توقف، مجموعهٔ همان گفتوگوها و سؤال و جوابهاست که هماکنون در دسترس مخاطبان قرار دارد و میتواند منبع مناسبی پیرامون مطالعه دربارهٔ چالشهای مرتبط با حجاب و پوشش در ایران باشد.
خواندن کتاب بدون توقف را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مسائل سیاسی و اجتماعی روز جامعه از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب بدون توقف
«حجاب در تاریخ ایران و کشورهای دیگر
جامعهٔ ایرانی فارغ از اسلامی بودنش نیز پوشش موجه داشته است؛ اصلاً ویل دورانت معتقد است مسلمانها حجاب نداشتهاند و ایرانیان حجاب را به مسلمانها دادهاند. کتابی با عنوان مسئلهٔ حجاب در غرب نوشته شده که در آن دلایل اقبال به پوشش یا بدپوششی در غرب با تأکید بر دو کشور کانادا و آمریکا مفصل مورد بررسی قرار گرفته است. برخی تصور میکنند در غرب همه عریان و در حال فسادند؛ درحالیکه مطلقاً اینگونه نیست. آمریکاییها و کاناداییها که در مقایسه با مردم انگلستان، فرانسه و آلمان مذهبیترند نسبت به کشورهای اروپای غربی پوششهای کاملتری دارند. آنها هم قوانینی در مورد پوشش دارند مثلا فلان کشور اگر لباس از این مقدار کوتاهتر باشد در مجامع عمومی با او برخورد میکنند. دانشگاههای معتبر دنیا نیز قوانین پوشش دارند؛ اینطور نیست که هر کس هر لباسی خواست بپوشد و به دانشگاه برود شاید اینگونه به نظر برسد که آنها در ادارات و سازمانهایی مشخص این قانونها را دارند ولی در جامعه آزادند. اما آنها در مجامع عمومی نیز اینطور عمل میکنند. جای تعجب است که بعضی از افراد در مورد پوشش در کشورهایی همچون مالزی و ترکیه نگاه مثبتی دارند و آنها را در امر حجاب بسیار عالی میدانند. در مورد برخی کشورهای اسلامی همانند مالزی، نشریهٔ دیولت آلمان گزارش داده بود که ارزانترین فحشای دنیا در مالزی است! مالزی از فیلیپین و تایلند نیز پیشی گرفته است. اگر این گزارش دروغ هم باشد، اینکه مالزی به فیلیپین و ویتنام نزدیک هم شده باشد، بسیار فاجعه است. معمولاً مالزی اینگونه نشان داده شده که مثلاً در هفتهٔ وحدت یعنی دوازدهم تا هفدهم ربیع خانمهای محجبه با لباس آبی و زرد و قرمز نشستهاند. درحالیکه تمام مالزی اینگونه نیست. ترکیه که به آن کشور اسلامی میگویند سالی چند میلیارد دلار از فحشا درآمد کسب میکند سواحل لبنان هم همینطور. گروهی معتقدند کشورهایی مانند ترکیه و مالزی در عین اینکه کشورهای اسلامیاند به سراغ آزادی پوشش رفتهاند ما هم همین کار را انجام بدهیم. من نمیدانم منشأ این حرف اشتباه از کجا درآمده که اینها کشورهای اسلامی هستند. در این باره آمارهایی هست که به بخشی از آن اشاره کردم.»
حجم
۲٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۵۴ صفحه
حجم
۲٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۵۴ صفحه