معرفی و دانلود کتاب شناخت درمانی درد مزمن pdf + خلاصه رایگان

راهنمای گام به گام

نوع کتاببدون نظر
بورلی ثورن، ندا گلچین

معرفی کتاب شناخت درمانی درد مزمن

کتاب الکترونیکی «شناخت درمانی درد مزمن» نوشتهٔ بورلی ثورن با ترجمهٔ ندا گلچین در انتشارات ارجمند چاپ شده است. مجوز رسمی کپی‌رایت ترجمهٔ فارسی این کتاب از سوی انتشارات گیلفورد به کتاب ارجمند واگذار شده است.

درباره کتاب شناخت درمانی درد مزمن

دکتر بورلی ثورن دربارهٔ کتاب شناخت درمانی درد مزمن می‌گوید: «دلیل اصلی من برای نوشتن این کتاب، فراهم آوردن نگاهی اجمالی و خاص بر بخشی از درمان شناختی-رفتاری (CBT) درد مزمن است. همچنین، تفسیر پژوهش‌های حاضر که بر پردازش‌های شناختی معطوف هستند، موفقیت درمان را تسهیل خواهند بخشید. در این کتاب، پژوهش‌های روان‌شناختی قابل دسترس را به‌صورت کاربردی و یک برنامهٔ درمانی مبتنی بر شواهد ترجمه کرده‌ام. هر ترجمه‌ای نیازمند تفسیرهای شخصی است و کتاب من نیز از این قائده مستثنی نیست. با وجود اینکه به مرور یافته‌ها بسیار تکیه داشتم؛ اما برای تعمیم پژوهش‌ها، تعمیم کاربردهای بالینی لازم است. امیدوارم آنچه گفتم باعث تشویق کارورزان برای به‌کارگیری راهکارها شود و پژوهشگران بالینی را برای بررسی فرایندهای شناختی برانگیزد و به سوی تجربهٔ درد و سازگاری با درد سوق دهد.»

کتاب شناخت درمانی درد مزمن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به روان‌درمانگرها پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شناخت درمانی درد مزمن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شناخت درمانی درد مزمن
عنوان دیگر:راهنمای گام به گام
عنوان انگلیسی:Cognitive therapy for chronic pain
موضوع:پزشکی عمومی، روان‌شناسی عمومی
حجم فایل کتاب:۱۶۳.۴۳ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۲۰۰۱۳۳۷
تعداد صفحه‌ها:۳۸۴ صفحه
قیمت کتاب:۲۹۲۱۶۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.