دانلود و خرید کتاب پیری پرشور مارگارتا مگنوسون ترجمه ندا پوستی زاده
تصویر جلد کتاب پیری پرشور

کتاب پیری پرشور

معرفی کتاب پیری پرشور

کتاب پیری پرشور نوشتهٔ مارگارتا مگنوسون و ترجمهٔ ندا پوستی زاده است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتاب حاوی هنر سوئدی سالخوردگی با طراوت است.

درباره کتاب پیری پرشور

کتاب پیری پرشور مجموعه‌ای از داستان‌ها، تجارب شخصی و نکات عملی است که مگنوسون از زندگی خود استخراج کرده است. او در این کتاب به مسائلی چون چگونگی پذیرش تغییرات جسمی و روحی، ارزش دوستی‌ها و ارتباطات خانوادگی، و اهمیت یافتن لذت در فعالیت‌های روزمره می‌پردازد. مگنوسون با طنز و صمیمیت خاص خود، به ما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانیم با عشق و امید به استقبال پیری برویم.

پیری پرشور به ما کمک می‌کند تا از لحظات کوچک زندگی لذت ببریم و اهمیت ارتباطات انسانی را بیشتر درک کنیم. همچنین، با خواندن این کتاب، می‌توانیم نگرش مثبت‌تری نسبت به پیری پیدا کنیم و از ترس‌های مرتبط با آن کاسته شود.

هدف اصلی این کتاب ارائه نگاهی مثبت و الهام‌بخش به فرآیند پیری است. مگنوسون با استفاده از تجارب شخصی و دیدگاه‌های فرهنگی سوئدی، به خوانندگان نشان می‌دهد که چگونه می‌توانند با آرامش و شادی وارد دوران پیری شوند. او به ما یادآوری می‌کند که پیر شدن می‌تواند با شادابی، امید و حتی ماجراجویی همراه باشد.

درباره نویسنده

مارگاریتا مگنوسون نویسنده و هنرمند سوئدی است که با کتاب‌های «هنر سوئدی مرتب کردن مرگ» و «هنر سوئدی شاداب پیر شدن» شناخته شده است. او در آثار خود به مسائل زندگی و مرگ با نگاهی عمیق و در عین حال ساده و دلنشین پرداخته است.

خواندن کتاب پیری پرشور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پیری پرشور

«این مفهوم مهم است که نباید کوهی از اشیاء و زباله‌ها را به عنوان میراث برای عزیزانمان باقی بگذاریم تا پس از درگذشت ما مجبور به مرتب‌سازی و تمیزکاری آن‌ها شوند. چرا خانواده و دوستانمان باید از زمان ارزشمند خود در زندگی پرمشغله‌شان برای ساماندهی به آشفتگی‌هایی که خودمان می‌توانستیم مرتب کنیم، استفاده کنند؟ باید به خاطر داشته باشیم که فرزندان و سایر عزیزانمان ممکن است پس از فوت ما بخواهند برخی از وسایل ما را نگه دارند - نه تمامی آنها. پس، ما می‌توانیم به آن‌ها کمک کنیم تا انتخاب‌های خود را به شکلی مناسب‌تر محدود کنند».

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است