معرفی و دانلود کتاب کوره راه pdf + خلاصه رایگان

دو داستان بلند

۵.۰(از ۲ امتیاز)
محمد فرهانچی

معرفی کتاب کوره راه

کتاب کوره راه نوشتۀ محمد فرهانچی در انتشارات حزب اراده ملت به چاپ رسیده است.

درباره کتاب کوره راه

کتاب کوره راه مجموعه‌ای از دو داستان بلند است. این داستان‌ها در دهۀ ۱۳۸۰ نوشته شده‌اند و با نگاهی موشکافانه، توصیفی دقیق از جامعۀ ایران در این دهه ارائه می‌دهند. داستان عمو حیدر در این مجموعه، از یک زندان آغاز می‌شود. در بلندگوی زندان نام ۵ نفر خوانده شده است که آزاد شده‌اند. یکی از این افراد عمو حیدر نام دارد که محکومیت طولانی‌مدت داشته است. دوست و هم‌بند او به نام اصغر که از این موضوع خوشحال است به‌دنبال او تمام بند را می‌گردد. به بندهای دیگر سرک می‌کشد و تا زورخانۀ زندان می‌رود تا اینه او را بی‌حال کنار فروشگاه پیدا می‌کند. او از شدت هیجان شنیدن نامش و آزادی بعد از ۲۰ سال روی زمین افتاده است.

خواندن کتاب کروه راه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران داستان‌های ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کوره راه

«ساعت هشت و نیم دوشنبه است. «حیدر رحمانی» پنجمین اسمی است که در هوای دم کرده و خفه‌ی سالن می‌پیچد و سکوت را خط می‌اندازد. صدای زنگ‌آلود و هیجان‌ساز بلندگو، با تکرار پنجمین اسم سکوت خفته در جمع را به همهمه تبدیل می‌کند، به در و دیوار می کوبد و هیاهو می‌سازد. – هی بچه‌ها! عمو حیدر، عمو حیدر آزاد شد! دقیقه‌ای نمی‌گذرد که ولوله تمام سالن را می‌گیرد. هر کس از گوشه‌ای می‌دود و فریاد می‌کشد. فریادها با هم گره می‌خورند. به دیوار فشار می‌آورند و راه فرار می‌جویند. عمو حیدر، عمو حیدر کجائی مرد؟!»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کوره راه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کوره راه
تعداد صفحه‌ها:۱۶۵ صفحه
قیمت کتاب:۴۰۰۰۰ تومان

maryamkoshki
۱۴۰۴/۰۷/۲۹

«صداهایی برای برابری» کتابی خواندنی و امیدوارکننده است که با روایت نمونه‌های موفق از سراسر جهان، بر اهمیت مشارکت مدنی در تحقق برابری تأکید دارد.

zahrazamanyi
۱۴۰۴/۰۲/۰۳

متشکل از دو داستان بلند که دریچه جدیدی را به روی انسان باز میکند.