دانلود و خرید کتاب چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد دوم) طاهره احمدزاده هاشمی
تصویر جلد کتاب چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد دوم)

کتاب چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد دوم)

معرفی کتاب چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد دوم)

چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد دوم) نوشتهٔ طاهره احمدزاده هاشمی کتابی است که به بررسی چالش‌ها و تجربیات شخصی در حوزهٔ تربیت فرزندان و زندگی خانوادگی می‌پردازد. این کتاب با نثری ساده و صمیمی نوشته شده و راهنمایی برای والدینی است که با مسائل پیچیدهٔ تربیت کودکان و نوجوانان مواجه هستند.

درباره کتاب چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد دوم)

چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد دوم) ، ادامه‌ای بر جلد اول این کتاب است که به موضوعات تربیتی، ارتباطات والدین و فرزندان، و چالش‌های زندگی خانوادگی در دنیای مدرن می‌پردازد. این کتاب به‌ویژه به مسائلی تمرکز دارد که والدین در تربیت فرزندانشان با آن‌ها روبرو می‌شوند، از جمله تفاوت‌های نسلی، تغییرات روان‌شناختی کودکان و نوجوانان، و چگونگی برقراری ارتباط مؤثر با آن‌ها.

نویسنده در این کتاب از تجربیات شخصی خود در نقش مادر و مربی استفاده کرده تا به زبانی ساده و ملموس، راهکارهایی برای مواجهه با موقعیت‌های پیچیده در تربیت فرزندان ارائه دهد. هر فصل از کتاب به موضوعی خاص می‌پردازد و با ذکر مثال‌ها و داستان‌هایی از زندگی واقعی، تلاش می‌کند تا والدین را در درک بهتر از رفتارهای کودکان و نیازهای آن‌ها یاری کند.

یکی از نکات مهم در این کتاب، تأکید بر ایجاد فضایی امن و محبت‌آمیز برای رشد و پیشرفت کودکان است. احمدزاده هاشمی به والدین پیشنهاد می‌دهد که در هنگام بروز مشکلات، به جای سرزنش خود یا فرزندانشان، به جستجوی ریشهٔ مسائل بپردازند و از راهکارهای عملی و همدلانه برای حل آن‌ها استفاده کنند.

طاهره احمدزاده هاشمی، نویسنده و مربی تربیتی، در زمینهٔ آموزش و تربیت کودکان و نوجوانان فعالیت دارد. او با تکیه بر تجربیات شخصی خود و همچنین مطالعاتش در حوزهٔ تربیت فرزندان، به نگارش این کتاب پرداخته است. هدف او از نوشتن این اثر، کمک به والدین در مواجهه با چالش‌های تربیتی و ایجاد روابط بهتر و مؤثرتر با فرزندانشان است.

کتاب چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای والدین، مربیان و تمامی افرادی که به دنبال راهکارهایی برای بهبود تربیت فرزندان خود هستند، مناسب است. همچنین افرادی که به دنبال درک بهتر از رفتارها و نیازهای کودکان و نوجوانان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره‌مند شوند. این اثر به والدینی که با چالش‌های تربیتی و ارتباطی در خانواده مواجه‌اند، توصیه می‌شود تا با استفاده از تجربیات نویسنده، به راه‌حل‌هایی کارآمد دست یابند.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است