دانلود و خرید کتاب پانی و قندی زنگوله پا اکرم صادقی قالواجردی

کتاب پانی و قندی زنگوله پا

انتشارات:نشر گنجور
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پانی و قندی زنگوله پا

کتاب پانی و قندی زنگوله پا به‌قلم اکرم صادقی قالواجردی را نشر گنجور منتشر کرده است. این کتاب ماجرای دوستی و معاشرت خرس پاندا با بز کوچولویی را روایت می‌کند که شیطنت‌های خاص خود را دارد.

درباره کتاب پانی و قندی زنگوله پا

روزی از روزها در جنگل ولوله‌ای به‌پا شد. قرار بود بین بزغاله‌ها و بره‌های مسابقه‌ٔ دو برپا شود و هرکس زودتر به درخت بلوط برسد، جایزه‌ای بگیرد. اما بز شیطان و کوچولویی بود که قبل از مسابقه آرام نمی‌گرفت و شیر، سلطان جنگل تصمیم گرفت او را از مسابقه اخراج کند. اما این بز کوچولو کوتاه نیامد و پانی، خرس پاندای مهربان و بانفوذ را واسطه کرد.  یعنی پانی موفق می‌شود قندی زنگوله‌پا را دوباره به مسابقه برگرداند؟ داستان را بخوانید تا متوجه شوید.

خواندن کتاب پانی و قندی زنگوله پا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان ۶ تا ۸ سال از خواندن این کتاب با همراهی والدین و همراهانشان لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب پانی و قندی زنگوله پا

«مسابقه برگزار شد. قندی زنگوله‌پا زودتر از همه به درخت بلوط رسید و برنده شد. روزها گذشت، پانی در میان جنگل راه می‌رفت و آواز می‌خواند ناگهان خرگوش دوان‌دوان به طرف پانی آمد و فریاد زد: «پانی با من به دشت سرسبز بیا قندی زنگوله پا بی‌حرکت روی چمن‌ها افتاده است.» پانی با سرعت خود را به دشت سبز رساند. او بارها قندی زنگوله پا را صدا زد. قندی زنگوله پابه نفس نفس افتاده بود او به سختی گفت: «از صبح تا حالا در این دشت مشغول علف خوردن بودم.» آنقدر علف خوردم که حالم به هم خورد پانی با تعجب پرسید: :چرا این کار را کردی؟» قندی زنگوله‌پا گفت: «مادرم گفت اگر خوب غذا بخوری زود بزرگ می‌شوی. من هم خواستم با این کار زودتر بزرگ شوم.» پانی با عصبانیت گفت: «باز هم عجله کردی؟» تو باید درست و به‌اندازه و به‌موقع غذا بخوری تا خوب بزرگ شوی نه اینکه این همه علف بخوری.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است