کتاب جواز طلب الشفاعة من النبی (ص) والائمة الاطهار (ع) وبطلان التفویض
معرفی کتاب جواز طلب الشفاعة من النبی (ص) والائمة الاطهار (ع) وبطلان التفویض
کتاب جواز طلب الشفاعة من النبی (ص) والائمة الاطهار (ع) وبطلان التفویض و بضمیمته مقالتان الأولی ملاحظات علی کتاب نقد الوهابیة و الثانیة ثورة الزهراء (ع) وصرختها فی الدفاع عن الولایة از ماجد کاظمی (دباغ) است و انتشارات چتر دانش آن را منتشر کرده است. این کتاب به زبان عربی است.
درباره کتاب جواز طلب الشفاعة من النبی (ص) والائمة الاطهار (ع) وبطلان التفویض
غالیان یا غُلات (نیز غُلاة) جمع غالی به معنای کسانی است که از حد تجاوز کرده باشند. معنای لغوی این واژه شامل همه کسانی است که دربارهٔ شخص یا چیزی به هر نوعی غلو کنند و اختصاص به گروه و فرقه خاصی ندارد. غلو به معنای افراط و ارتفاع و بالارفتن و تجاوز از حد و حدود هر چیز میباشد. غلات امروزه به فرقههایی گفته میشود که در مذهب خود غلو داشته باشند.
بهنظر میآید که غُلات علاوه بر ادیان پیشین، در اسلام نیز به شکل گستردهای پدید آمده است. غلات را میتوان به دو دسته غلو کنندگان در ذات و غلات در صفات تقسیمبندی کرد. معمولاً غلات را با ذکر کلمه «منتسب» بهکار میبردند؛ چنانکه میتوان به «غلات منتسب به اهل سنت» و «غلات منتسب به شیعه» اشاره کرد. در واقع غلات منتسب شیعه یا سنی، کسانی هستند که با نام شیعه یا سنی، قائل به الوهیت یا نبوت یا صفات فوق بشری برای بزرگان خود شدهاند.
خواندن کتاب جواز طلب الشفاعة من النبی (ص) والائمة الاطهار (ع) وبطلان التفویض را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به طلاب حوزههای علمیه پیشنهاد میکنیم.