کتاب گردشگری دانشگاهی
معرفی کتاب گردشگری دانشگاهی
کتاب گردشگری دانشگاهی ویراستهٔ ژوائو سردیرا بنتو، فیدل مارتینز روژه، الیزابت پریرا و خوزه رودریگز و ترجمهٔ محمد میره ای و سامان کیوان نیا و محمد کوکب نیا است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی شرحی بر جابهجایی بینالمللی در اروپا.
درباره کتاب گردشگری دانشگاهی
کتاب گردشگری دانشگاهی (Academic Tourism) یکی از آثار انتشارات دانشگاه تهران است که برای دانشجویان رشتهٔ گردشگری نگاشته شده است. این اثر در ۱۱ فصل نگاشته شده که عنوان برخی از آنها عبارت است از «گردشگری دانشگاهی: مسائل مفهومی و نظری»، «گردشگری دانشگاهی و پویایی مقاصد گردشگری»، «اعزام آموزشی کارکنان دانشگاههای منتخب لهستانی در مثالی از برنامهٔ اراسموس پلاس»، «نقش کلانداده در همآفرینی دانش برای تجارب گردشگری دانشگاهی» و «تأثیر اقتصادی گردشگیر دانشگاهی در کشورهای اروپایی».
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. «پرویز ناتل خانلری» آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پساز خانلری، «ذبیحالله صفا» با یاری «حسین مینوچهر» مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب گردشگری دانشگاهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ گردشگری پیشنهاد میکنیم.
حجم
۳٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۷۶ صفحه
حجم
۳٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۷۶ صفحه