کتاب طراحی سازه های فولادی به روش LRFD
معرفی کتاب طراحی سازه های فولادی به روش LRFD
کتاب طراحی سازههای فولادی به روش LRFD نوشتۀ محمدرضا منتظری و سحر عباسی طرئی در انتشارات استحکام به چاپ رسیده است.
درباره کتاب طراحی سازه های فولادی به روش LRFD
طراحی سازههای فولادی یکی از فعالیتهای مهم حوزۀ مهندسی عمران و سازه است. طی این فعالیت، مشخصات اعضای سازه بهمنظور عملکرد مناسب در وضعیت مورد نظر تعیین میشوند. سازه فولادی، یکی از انواع سازههای فلزی است که توسط اجزایی از جنس فولاد سازهای ساخته میشود.
روشی که در دو دهۀ اخیر در سازههای فولادی در بیشتر کشورها رواج پیدا کرده، روش ضرایب بار و مقاومت (LRFD) است. در این روش طراحی، ایمنی در دو مرحلۀ افزایش بار به کمک ضرایب بار و تقلیل مقاومت به کمک ضرایب کاهش مقاومت در نظر گرفته میشود. در کتاب طراحی سازههای فولادی به روش LRFD همراه با مثالهای کاربردی همراه با یک مثال نرمافزاری به طراحی اجزای مختلف سازههای فولادی به روش (LRFD) پرداخته شده است. این کتاب ۷ فصل دارد. فصل اول و دوم شامل مقدمات طراحی و مشخصات فولادی ساختمانی است. فصل سوم به طراحی اعضای کششی و مثالهای مرتبط پرداخته است. فصل چهارم به طراحی بادبند و ضوابط حاکم بر آن اشاره میکند. فصل پنجم و ششم، موضوع طراحی اعضای تیر و ستون در سازههای فولادی را مفصل بررسی کرده است. در فصل هفتم مثالی کامپیوتری از یک سازۀ هفت طبقۀ فولادی به روش (LRFD) ارائه شده است.
خواندن کتاب طراحی سازه های فولادی به روش LRFD را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به مهندسان عمران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب طراحی سازه های فولادی به روش LRFD
«طراحی ساختمان ترکیبی از علم و تجبه مهندسی برای درک رفتار یک سازه با به کارگیری اصول استاتیکی، دینامیکی، مکانیک مواد و تحلیل سازه می باشد تا سازه ای اقتصادی و ایمن تولید شود که اهداف مورد نظر طرح آن سازه را فراهم کند. تا حدود سال ۱۸۵۰ طراحی سازه ای به طور کلی هنری وابسته به تجربه برای تعیین کردن اندازه و چیدمان المان های سازه ای بود.»
حجم
۹٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
حجم
۹٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه