دانلود و خرید کتاب نوآوری دیجیتالی رقابتی آمیت باسو ترجمه حسین سیفی
تصویر جلد کتاب نوآوری دیجیتالی رقابتی

کتاب نوآوری دیجیتالی رقابتی

معرفی کتاب نوآوری دیجیتالی رقابتی

کتاب نوآوری دیجیتالی رقابتی به قلم آمیت باسو و استو مولای با ترجمهٔ حسین سیفی، سعید ساعدی نوین و صدیقه حمادی را انتشارات نمای علم منتشر کرده است. این کتاب به چگونگی استفاده از فناوری‌های نوین در کسب‌وکار و تحلیل عملکرد آن‌ها می‌پذیرد.

درباره کتاب نوآوری دیجیتالی رقابتی

فناوری‌های دیجیتال شرکت‌ها را مجبور می‌کنند تا دربارهٔ نحوهٔ رقابت خود تجدیدنظر کنند. فرصت‌های نوآوری دیجیتال می‌تواند در دو زمینه ایجاد شود: عملیات و فرآیندهای داخلی کسب‌وکار و تعامل آن با بازارها و سایر ذینفعان خارجی. در حالی که هر دو زمینه مهم هستند تمرکز این کتاب در درجهٔ اول بر زمینهٔ دوم یعنی رابط بازار کسب‌و‌کار است. دلیل این امر این است که فرصت‌های نوآوری داخلی عمدتاً دارای مزایای عملیاتی مانند کارایی هزینه، کارایی فرآیند و استفاده از منابع است. به‌عبارت‌دیگر آن‌ها معمولاً پیامدهای استراتژیک برای مدیریت ندارند حتی اگر گاهی اوقات نیاز به تأیید اجرایی و هزینه‌های کلان داشته باشند و ممکن است ارزش تجاری قابل‌توجهی را به همراه داشته باشند. از سوی دیگر نوآوری‌ها در رابط بازار اغلب پیامدهای استراتژیک قابل توجهی دارند و هدف ما اتصال بهتر نوآوری دیجیتال به استراتژی کسب‌و‌کار است. کتاب در سه بخش تنظیم شده است. در بخش اول ما در مورد اینکه چگونه یک کسب‌و‌کار می‌تواند به دنبال ایجاد مزیت‌های رقابتی با استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای تغییر فرآیندهای بازار و محصولات و خدمات خود باشد بحث می‌کنیم در بخش دوم بررسی می‌کنیم که چگونه یک کسب‌وکار می‌تواند با استفاده از فناوری‌های دیجیتال خود را در اکوسیستم صنعتی خود قرار دهد. ما به سه موضوع نگاه می‌کنیم اول اینکه چگونه کسب‌و‌کارها می‌توانند از دیجیتالی شدن برای تعامل مستقیم با مصرف کنندگان نهایی و بازسازی موقعیت صنعتی خود استفاده کنند. دوم چگونه کسب‌و‌کارها می‌توانند فرصت‌هایی را برای واسطه‌گری دیجیتال (دوباره) در نظر بگیرند. سوم چگونه کسب‌و‌کارها می‌توانند از طریق نوآوری دیجیتال درآمد ایجاد کنند. و در بخش سوم ما در مورد اینکه چگونه تمرکز استراتژیک و اولویت‌های یک کسب‌و‌کار می‌تواند بر انتخاب و اولویت‌بندی نوآوری‌های دیجیتالی بازار آن تأثیر بگذارد و اینکه چگونه مدیریت می‌تواند چنین ابتکاراتی را ارزیابی کند بحث می‌کنیم در نهایت ما با بحث در مورد برخی از خطرات نوآوری دیجیتال رقابتی و برخی از فناوری‌های پرطرفدار کتاب را به پایان می‌بریم.

خواندن کتاب نوآوری دیجیتالی رقابتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به مباحث مدیریتی و کسب‌وکار و فعالان کسب‌وکارهای آنلاین از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بخشی از کتاب نوآوری دیجیتالی رقابتی

«سطح ۱: دیجیتالی کردن فرآیندهای مواجه با بازار: این یک نقطهٔ شروع مفید برای مشاغل موجود است که به دنبال استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای حمایت با تغییر تعامل کسب‌و‌کار با ذینفعان خارجی آن در سیستم ارزشی و اکوسیستم آن هستند. سیستم ارزش زنجیره ارزش کسب‌و‌کار را به زنجیرهٔ ارزش تأمین‌کنندگان بالادست و کانال‌ها و مشتریان پایین‌دستی مرتبط می‌کند و می‌تواند با در نظر گرفتن اینکه چگونه با حرکات کسب‌وکار رقبای آن و مکمل‌ها و شرکای بالقوه سازگار می‌شود به یک اکوسیستم گسترش یابد کسب‌وکار می‌تواند از فناوری‌های دیجیتال برای پشتیبانی از فرآیندهای مختلفی که از طریق آن با این سهامداران عمودی و افقی تعامل دارد استفاده کند. چارچوبی برای چنین نوآوری در فصل ۲ ارائه شده است. در روشی مشابه کسب‌و‌کارهای جدید می‌توانند دیجیتالی کردن فرآیندهای تجاری کلیدی را برای تعامل با سهامداران خارجی دنبال کنند. به‌این‌ترتیب آن‌ها می‌توانند به‌شدت از استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای بازاریابی محصولات خود بهره ببرند. زیرا زمین بازی را هموار می‌کند و میله را در مقیاس و منابع مورد نیاز پایین می‌آورد. با دیجیتالی کردن مجموعه درستی از فرآیندهای خارجی یک کسب‌و‌کار جدید می‌تواند بر مشکلات مقیاس غلبه کند و به‌سرعت یک پایگاه مشتری ایجاد کند. سطح ۲ ارتقای دیجیتالی محصولات موجود این سطح از چارچوب به سمت ابتکارات دیجیتالی است که محصولات موجود را بهبود می‌بخشد. محصولات سنتی هیچ ویژگی دیجیتالی ندارند یا تعداد کمی دارند به عنوان مثال یخچال به تازه نگه داشتن غذا برای مدت طولانی‌تری کمک می‌کند و ویژگی‌های اساسی آن شامل کنترل دما برای کاهش فعالیت باکتری‌ها در غذا و اندازهٔ میزان غذا می‌تواند ذخیره شود ویژگی‌های اضافی مانند مصرف بهینهٔ انرژی بخش فریزر، یخ ساز و رنگ و طراحی نیز می‌تواند ارزش بیشتری برای کاربر ایجاد کند.»

داستان بربت: مروری برتاریخ پنج هزار ساله ساز بربت
مجید ناظم پور