کتاب عشق را بجویید تا بیابید (عشق و شور زندگی)
نویسنده:باربارا دیآنجلیس
مترجم:هادی ابراهیمی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب عشق را بجویید تا بیابید (عشق و شور زندگی)
«عشق را بجویید تا بیابید» نوشته دکتر باربارا دیآنجلیس(-۱۹۵۱) نویسنده آمریکایی و مشاور خانواده است. آیا در انتخاب همسر مناسب، مشکل دارید؟ این کتاب پاسخی است به این پرسش که چگونه خود را برای از راه رسیدن همسر آیندهتان آماده سازید و چگونه در دوران مجردی از خودتان مراقبت و مواظبت کنید.
این کتاب به شما خواهد آموخت که چگونه میتوانید فرآیند یافتن همسر آیندهتان را تسریع کنید و به آن شتاب ببخشید. شاید بتوان این کتاب را متمم یا ضمیمهای بر کتاب دیگرم با نام «آیا تو آن گمشدهام هستی؟» درنظر گرفت. همچنین در اینباره که چگونه میتوانید خود و زندگیتان را آمادهی ورود همسرتان کنید، دلایل و انگیزههای نادرست درگیر شدن در روابط و چگونگی بهره بردن از آنها و اندکی نیز دربارهی روابط جنسی صحبت خواهد کرد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
اشتباه دیگر برای درگیر شدن در روابط، فرار کردن از رشد و تغییر شخصی است. به ویژه برای کسانی که دوست دارند دیگران به آنها محبت کنند. درست مانند کودکی که دوست دارد دیگران در حق او مادری یا پدری کنند. منظورم آن دسته از خانمهایی است که دوست دارند مردی صورتحسابهایشان را پرداخت کند. مردها روی زمین نیستند تا صورتحساب زنها را پرداخت کنند. مردها به این دلیل مرد خلق نشدهاند تا همهی بارها بر دوششان باشد. آنها انساناند و میبایست از خودشان هم مراقبت کنند و خودشان را هم دوست داشته باشند.
زنهای بسیاری را میشناسم که شوهرشان را به چشم پدرشان نگاه میکنند و دوست دارند شوهرشان در حقشان پدری کند و بالای سرشان باشد. چنانچه چنین مرام و منشی دارید بدانید که خود را درگیر رابطهای غلط و ناسالم کردهاید. مردها فوری این مطلب را خواهند فهمید و اعتمادشان را به شما از دست خواهند داد. معتقدم که در این دوره و در سالهای ۲۰۰۰ زنها میبایست بتوانند از خودشان محافظت کنند.
از لوس کردن شوهرتان دست بردارید
روابط رمانتیک پلی به سوی عشق الهیباربارا دیآنجلیس
رازهایی درباره عشقباربارا دیآنجلیس
عشقهای واقعی: کشف روح در روابط عاشقانهالکس تی کوئینک
۲۱ روش عالی برای آشنایی و ازدواج با زن دلخواهتانبرایان تریسی
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دامها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آنها را از بین ببرید!شمسالدین حسینی
انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانهباربارا دیآنجلیس
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
مسائل و مشکلات زناشویی و راهکارهاسیداصغر ساداتیان
اعتماد به نفس؛ دستیابی به آن و زندگی با آنباربارا دیآنجلیس
آیا تو آن نیمه گمشدهام هستی؟باربارا دیآنجلیس
آیا تو آن گمشدهام هستی؟باربارا دیآنجلیس
۱۶,۷۷۰۷۰%
کتاب خیلی خوبیه...درواقع داره رو فکر مثبت تاکید میکنه...دوست داری طرف مقابلت چه جوری باشه..خودتم همونجوری باش..
محتواش خوبه فقط اینکه نویسنده یکم بد مطالب رو دسته بندی می کنه. گاهی احساس می کنم نظم نداره مفاهیمش یا شایدم خوب منتقل نمیکنه منظورش رو.. یک کتاب دیگه هم که ازش خونده بودم همینجور حس می کردم. ولی مفهوم
کتابهای دیگه این نویسنده بهتره تا این کتاب
خواندم .خوب بود.