دانلود و خرید کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان:شرح و ترجمه‌ی جزء پانزدهم فرزانه زنبقی
تصویر جلد کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان:شرح و ترجمه‌ی جزء پانزدهم

کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان:شرح و ترجمه‌ی جزء پانزدهم

معرفی کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان:شرح و ترجمه‌ی جزء پانزدهم

«آشنایی با قرآن کریم: شرح و ترجمه‌ی جزء پانزدهم» نوشته‌ی فرزانه زنبقی(-۱۳۳۷) شرح و ترجمه‌ی جزء پانزدهم قرآن کریم(آیات ۱ الی ۱۱۱ سوره‌ی اسراء و آیات ۱ الی ۷۴ سوره‌ی کهف) برای نوجوانان است. این کتاب آیات جزء پانزدهم را به ترتیب عنوان کرده و به شرح و تفسیر این آیات به زبانی روان می‌پردازد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: پیامبر اکرم (ص) آن‌قدر برای راهنمایی و هدایت مردم تلاش می‌کرد و آن‌قدر از نادانی و سرکشی آنان رنج می‌برد که خداوند مهربان فرمود: اگر آنان به این سخن ایمان نیاورند، شاید تو برای کار آنان، خودت را از اندوه هلاک کنی! آیه‌ی ۶ خداوند مهربان، زمین را آفرید و در آن نعمت‌های فراوانی قرار داد. او تمام این نعمت‌ها را برای آن آفرید که انسان‌ها را آزمایش کند و معلوم سازد که کدام یک نیکوکارترند؛ ولی نعمت‌های این جهان ماندنی نیست و روز قیامت آن‌چه روی زمین است، نابود می‌شود. در قرآن چنین می‌خوانیم: ما هر چه در روی زمین است، زینت آن قرار دادیم تا آنان را امتحان کنیم که کدام یک نیکوکارترند و ما آن‌چه را روی زمین است، حتماً بیابانی بی‌گیاه خواهیم کرد. آیات ۷ و ۸