کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه جزء نهم فرزانه زنبقی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه جزء نهم

کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه جزء نهم

معرفی کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه جزء نهم

«آشنایی با قرآن کریم: جزء نهم» نوشته‌ی فرزانه زنبقی(-۱۳۳۷)، شرح و ترجمه‌ی جزء نهم قرآن کریم (آیات ۸۸ الی ۲۰۶ سوره‌ی اعراف و آیات ۱ الی ۴۰ سوره‌ی انفال) برای نوجوانان است. این کتاب آیات جزء نهم را به ترتیب عنوان کرده و به شرح و تفسیر این آیات به زبانی روان می‌پردازد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: در کاخ فرعون، موسی (ع) تمام تلاش خود را کرد. معجزاتش را نشان داد. از زمین و آسمان، باران و گیاهان سخن گفت. از نشانه‌های خدا برای فرعون و بزرگانش صحبت کرد. اما هیچ یک از حرف‌هایش بر دل فرعون اثر نکرد و او ایمان نیاورد. فرعون با بزرگانش در مورد موسی (ع) مشورت کرد. آنان گفتند: «او جادوگر بزرگی است.» فرعون حضرت موسی (ع) را متهم کرد به این که می‌خواهد مردم را از مملکتی که سرزمین خودشان است، بیرون کند و خودش قدرت را در دست بگیرد و به او گفت: رهایی بنی‌اسرائیل را نداری؛ اگر می‌خواهی ما را با سحر و جادو مطیع خود کنی، بدان که ما هم جادوگران بزرگی داریم که می‌توانند با تو مبارزه کنند و تو را شکست بدهند. اگر موافق هستی روزی را معین کن که در حضور ما و مردم، با جادوگران ما مبارزه کنی. حضرت موسی (ع) پذیرفت و روز جشن و هنگام ظهر را انتخاب کرد که مردم تعطیل باشند و همه بیایند و هوا کاملاً روشن باشد که همه چیز به خوبی دیده شود. به هر حال، فرعون دستور داد تا تمام جادوگران ماهر را نزد او ببرند. در قرآن چنین می‌خوانیم: بزرگانی از قوم فرعون گفتند: بی‌شک، این جادوگری دانا است. می‌خواهد شما را از سرزمینتان بیرون کند. پس چه دستور می‌دهید؟ گفتند: او و برادرش را نگه‌دار و گردآورندگان را به شهرها بفرست تا تمام جادوگران دانا را نزد تو بیاورند.
آشنایی با قرآن کریم:شرح و ترجمه‌ی جزء هفتم
آشنایی با قرآن کریم: شرح و ترجمه‌ی جزء دوم
آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء بیست و نهم
یک شب بی تو
کبری‌سادات موسویان
کلام امیر: حکمت های امیرالمومنین حضرت علی(ع) (متن دوزبانه)
سید شریف رضی
آشنایی با قرآن کریم: شرح و ترجمه‌ی جزء اول