کتاب سهم اقتصاددانان آمریکایی در تفکر اقتصادی مدرن
کلنگری، نهادگرایی و علم اقتصاد اجتماعی
معرفی کتاب سهم اقتصاددانان آمریکایی در تفکر اقتصادی مدرن
کتاب سهم اقتصاددانان آمریکایی در تفکر اقتصادی مدرن نوشتهٔ آلن جی. گروچی و ترجمهٔ ابراهیم اسکافی و آیدین رشیدی و محمدرضا فدایی و وحید موسوی داور است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی شرحی بر کلنگری، نهادگرایی و علم اقتصاد اجتماعی. این اثر از مجموعهٔ «فلسفه و اقتصاد سیاسی» است.
درباره کتاب سهم اقتصاددانان آمریکایی در تفکر اقتصادی مدرن
چاپ کتاب سهم اقتصاددانان آمریکایی در تفکر اقتصادی مدرن (Modern Economic Thought, The American Contribution) در سال ۱۳۹۸ منتشر شد. آلن جی. گروچی این اثر را در هشت فصل نگاشته است. عنوان فصلهای کتاب حاضر عبارت است از «مقدمه: اقتصاد در گذار»، «علوم اقتصاد نهادگرای تورستن وبلن»، «علم اقتصاد جمعی جان کامنز»، «علم اقتصاد کمی وسلی میچل»، «علوم اقتصاد اجتماعی جان ام. کلارک»، «علم اقتصاد آزمایشی رکسفورد جی. تاگول»، «علم اقتصاد اداری گاردینر سیو مینز» و «ظهور اقتصاد سیاسی سدهٔ ۱۹۲۰». نویسنده در این اثر شرحی از کلنگری، نهادگرایی و علم اقتصاد اجتماعی را ارائه داده است.
خواندن کتاب سهم اقتصاددانان آمریکایی در تفکر اقتصادی مدرن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دانشجویان علوم سیاسی و دوستداران حوزههای اقتصاد و علوم اجتماعی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سهم اقتصاددانان آمریکایی در تفکر اقتصادی مدرن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | سهم اقتصاددانان آمریکایی در تفکر اقتصادی مدرن |
| عنوان دیگر | کلنگری، نهادگرایی و علم اقتصاد اجتماعی |