معرفی و دانلود کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورشsubscriptionAvailable

کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش

۵.۰ امتیاز(از ۵ رأی)
احمد نادری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش

کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش نوشتهٔ احمد نادری است. انتشارات حوزه علمیه مروی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش

کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش اندیشهٔ رهبر انقلاب در خصوص آموزش و پرورش به‌صورت منظومه‌ای محوربندی و دسته‌بندی شده و مورد نظر قرار گرفته است. نویسندهٔ این اثر  اندیشه‌های آیت الله خامنه‌ای را در خصوص جایگاه آموزش و پرورش، باید‌ها و نباید‌های آموزش و پرورش (که این نبایدها بعضاً اهمیتی بیش از بایدها دارند)، الزامات تحول بنیادین، الزامات محتوای کتب درسی، نظام الگویی، منزلت معلم، کارکرد معلم، الزامات معیشت معلم و… را به‌صورت یک کل منسجم و ساختارمند مورد نظر و مداقه قرار داده است.

خواندن کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران نظریه‌های آموزش و پرورش پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمنظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع آموزش و پرورش
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش