کتاب نام تو زیبا نیست
معرفی کتاب نام تو زیبا نیست
کتاب «نام تو زیبا نیست» نوشتۀ حامد رشنوزاده است و انتشارات هنر رسانه اردیبهشت آن را منتشر کرده است. نام تو زیبا نیست، آثار حامد رشنوزاده در قالب شعر نو را در برمیگیرد.
درباره کتاب نام تو زیبا نیست
شعر نو فارسی با وانهادن قالبهای شعر کلاسیک در قرن ۱۴ هجری به وجود آمده است. اینگونه از شعر فارسی آزادی بسیاری را در فرم و محتوا به شاعر میدهد. شعر نو به لحاظ محتوا و جریانهای اصلی ادبی حاکم بر آن کاملاً با شعر کلاسیک فارسی متفاوت است و به لحاظ فرم و تکنیک ممکن است همانند شعر کلاسیک موزون باشد یا نباشد یا وزن آن عروضی کامل باشد یا ناقص. استفاده از قافیه نیز در شعر نو آزاد است. معمولاً شعر نو فارسی را به ۳ دستهٔ اصلی شعر نیمایی، شعر سپید و موج نو تقسیم میکنند و پدر شعر نوی ایران را نیما یوشیج (علی اسفندیاری) میدانند. احمد شاملو، فروغ فرخزاد، سهراب سپهری، هوشنگ ابتهاج (سایه)، نادر نادرپور، فریدون مشیری و محمدرضا شفیعی کدکنی بعضی از شاعران مشهور ایرانی هستند که در قالب شعر نو میسرودهاند.
کتاب نام تو زیبا نیست مجموعه شعر حامد رشنوزاده، شاعر جوان ایرانی را دربرگرفته است. اشعاری که در کتاب نام تو زیبا نیست آمده در قالب شعر نو سروده شده است. این مجموعه شامل ۱۱۱ شعر میشود و شاعر در آن به موضوعاتی مانند عشق، تنهایی، دلتنگی، رهایی، و طبیعت پرداخته است. زبان روان، ظرافت و لطافت مضامین، نکتهبینی، استفاده از تشبیهات، استعارهها و کنایههای زیبا و جالب از ویژگیهای آثار حامد رشنوزاده در این کتاب است.
خواندن کتاب نام تو زیبا نیست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران شعر نوی فارسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نام تو زیبا نیست
دلم
سفرم
و نفسهای مشکوکم
حتی
با غرقشدن در تلاش یک بشکه غلطگیر سپید»