کتاب به قلم بهشتیان
معرفی کتاب به قلم بهشتیان
کتاب الکترونیکی به قلم بهشتیان توسط گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی گردآوری و چاپ شده است. این کتاب شامل چهارده متن زیبا و آسمانی از شهدای نوجوان است.
درباره کتاب به قلم بهشتیان
به قلم بهشتیان مجموعهای از نوشتهها، دلنوشتهها و وصیتنامههای شهدای نوجوان است که در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدهاند. هدف از گردآوری این متون، آشنایی مخاطبان با افکار، احساسات و باورهای این شهدا و انتقال پیامهای معنوی و اخلاقی آنها به نسلهای بعدی است. مطالعهٔ این کتاب میتواند برای افرادی که به دنبال درک عمیقتری از فرهنگ ایثار و شهادت هستند، مفید باشد. همچنین، این متون میتوانند الهامبخش جوانان و نوجوانان در مسیر زندگی و تقویت ارزشهای معنوی و اخلاقی باشند.
کتاب به قلم بهشتیان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای نوجوانان، جوانان و تمامی علاقهمندان به ادبیات پایداری و فرهنگ ایثار و شهادت مناسب است. همچنین، مربیان و معلمان میتوانند از این کتاب بهعنوان منبعی برای آموزش ارزشهای معنوی و اخلاقی به دانشآموزان استفاده کنند.
بخشی از کتاب به قلم بهشتیان
«استاد علی صفایی حائری را بسیاری از مردمان مؤمن و انقلابی این سرزمین می شناسند، استادی که به یقین میتوانست خلع ناشی از فقدان امثال استاد مطهری را پر نماید اما در حادثهای تأسف بار به سوی معبود پر کشید. دستنوشتهها و سخنان استاد صفایی بسیار دلنشین و پر محتواست. اما این استاد والامقام فرزندی به نام محمد داشت که در نوجوانی و در روزهای پایانی دفاع مقدس راهی جبهه شد و در سال ۱۳۶۷ به شهادت رسید. وقتی حجتالاسلام قرائتی برای عرض تسلیت خدمت استاد رسید، استاد صفایی گفت: ما در دنیا اگر خیلی کار میکردیم، بهترین غذاها و بهترین همسر را برای پسرم انتخاب میکردیم، اما خداوند در قرآن وعده فرموده که بهترین غذاها و همسر را برای اینان در بهشت فراهم کند. پس خوش به حال شهدا. محمد صفایی در متنی که به عنوان وصیت از خودش به یادگار گذاشته به نکات زیبایی اشاره نموده است:
بنام خداوند که بندگانش را به زیباترین وجه آفرید و خود بر آن تصریح نمود، که بهترین مخلوقات را به احسن وجه بدست صنعتش بوجود آورد. آنجا که فرمود: لقد خلقنا الانسان فی احسن تقویم... فتبارک الله احسن الخالقین. بنام معبودی که هر کس را اجلی مسمی قرار داد و به هنگام رسیدن، آنرا نه به تأخیر انداخت و نه به تقدیم، چنانچه فرمود: "اذا جاء اجلهم لایستاخرون ساعه و لا یستقدمون"
و به نام معبودی که بنده را تذکر به موت داد و فرمود: "کل نفس ذائقه الموت. و کل من علیها فان. و اذا حضر احدهم الموت. و اذا یدرکه الموت." و در نهایت بازگشت را به سوی خویش معرفی نمود. چنانچه فرمود: انا لله و انا الیه راجعون. الحمد الله الذی کما هو حقه – الحمد الله الذی جعل الشمس ضیاء و القمر نورا. الحمد الله الذی یبلغ مدحته القائلون. بار خدایا! به پیشگاهت شهادت می دهم که خداوندی واحد و احدی، و حی و قیوم و محیی و ممیت جز تو نیست، تنها تو را خدایی سزد و دیگران عاجزند از اظهار خدایی. تو قادر متعالی و هر چه را که اراده کنی همان شود، که خود فرمودی: "اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون." و هیچ تخلفی در وعده تو نیست که تو راستگوترینی. زیرا فرمودی: و من اوفی بعهده من الله و در دیگر جائی فرمودی: ان الله لا یخلف المیعاد. و شهادت میدهم که رسولت اشرف انبیاء و مخلوقات است که او را توفیق ملاقات در حیات و در شب معراج دادی و تا آنجا که او را مرتبه دادی و درجات، عطاء فرمودی که او را رحمه للعالمین نامیدی و پدر امتش خواندی و صاحب شفاعت کبری. خدایا شهادت میدهم که برای بقاء آئینت حجتهای پاک و معصومی را جانشین رسول اعظمت و پیامبر اکرمت کردی که از کوثر عظیم فاطمه(س) استخراج شدند و سکاندارن هدایت بشر، خاصه مسلمین شدند.»