دانلود و خرید کتاب شجاع باش دختر ریشما سوجانی ترجمه شقایق خدادادی
تصویر جلد کتاب شجاع باش دختر

کتاب شجاع باش دختر

معرفی کتاب شجاع باش دختر

کتاب شجاع باش دختر نوشتهٔ ریشما سوجانی و ترجمهٔ شقایق خدادادی است. انتشارات امتیاز این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی در باب شهامت ترک کمال‌گرایی برای دختران.

درباره کتاب شجاع باش دختر

کتاب شجاع باش دختر که سه بخش دارد، در باب شهامت ترک کمال‌گرایی برای دختران است. این کتاب همراه و هم‌قدم است با زنان و دخترانی که در راه به‌دست‌آوردن حقوق خود تلاش می‌کنند؛ در دوره‌ای که خواستار حقوق از‌دست‌رفته و پایمال‌شده‌ٔ خودشان هستند. ریشما سوجانی (Reshma Saujani) در کتاب «شجاع باش دختر» از دختران می‌خواهد که قوی باشند و برای خواسته‌های خود بجنگند. او نهیب می‌زند که بایستید و درست زندگی کنید و اختیار زندگی خود را در دست بگیرید. می‌بینیم که سال‌هاست به ما تحمیل شده پسران قوی هستند و دختران موجوداتی ضعیفند که نیاز به محافظت دارند و از پس خودشان بر‌نمی‌آیند. این کلیشه‌های جنسیتی به عزت‌نفس دختران آسیب رسانده است و مانع از حضور دختران در عرصه‌های مختلف شده است. این ذهنیت که دختران لطیف‌ و احساساتی هستند و اشتباه می‌کنند، باعث شده رفته‌رفته این باور در دختران شکل بگیرد که در هر چیزی افتضاح هستند. کتاب «شجاع باش دختر»، دختران را مخاطب قرار داده و گفته است که دیگر زمان آن رسیده که نگذارید ترس‌هایتان رؤیاهای‌ شما را در خود غرق کنند، دنیایتان را محدود کنند و خوشبختی را از شما بگیرند.

خواندن کتاب شجاع باش دختر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شجاع باش دختر

«یک روز صبح وارد فرودگاه چی اف کی شهر نیویورک شدم که به جلسهٔ سخنرانی در شهر آتلانتا بروم. چون برای حرکت خیلی زود بیدار شده بودم و به محض فرود باید به محل جلسه می‌رفتم، بیگودی هایم را داخل موهایم قرار دادم و تصمیم گرفتم به محض فرود آن‌ها را بردارم. همان طور که از داخل بخش کنترل حفاظت عبور می‌کردم، متوجه شدم مردم به من و سر پُر از بیگودی‌های بزرگم خیره شده اند، و من خنده ام گرفته بود. بدونِ شک ظاهر مسخره‌ای داشتم، اما برایم اهمیتی نداشت. یک لحظه وقتی فهمیدم که اهمیت ندادن به نظر دیگران در من به عادتی خودکار تبدیل شده است، خوشحال شدم.

بله، زمان آن رسیده است که شجاعت را به عادتی همیشگی تبدیل کنیم، و قرار است آن را به شیوه‌ای انجام دهیم که خود را از عادتی بد خلاص کنیم و به سمت عادت‌های خوب برویم: ابتدا از عادتی که باید تغییر دهیم آگاه می‌شویم (جست وجوی کمال‌گرایی)، تصمیم می‌گیریم آن را تغییر دهیم (بازکردن این کتاب) و سپس با آگاهی بیشتر رفتارها و ذهنیت‌های بهتری را جایگزین قبلی‌ها می‌کنیم و در نهایت، عادت‌های جدیدتر و بهتر تا حدی در ما نهادینه می‌شوند که به سبک طبیعی زندگی تبدیل می‌شوند.

راهکارهای موجود در این کتاب به شما کمک خواهند کرد این کار را به اتمام برسانید. مجموعه‌ای از نکات، ایده‌ها و تمرینات وجود دارند که از متخصصان و تجارب خودم از کمال به شجاعت جمع آوری کرده ام که به شما کمک خواهند کرد عادت شجاعت را در خود پرورش دهید. آن‌ها نسخه‌ای برای «چگونه شجاع شویم» نیستند؛ هیچ فرمول واحدی برای آن وجود ندارد. معنای شجاعت برای هرکدام از ما شخصی است. به همین دلیل از شما می‌خواهم راهکارهایی را انتخاب کنید که بیشتر برای شما مناسب هستند و بیشترین نیاز شما را رفع می‌کنند. اگر «نه» گفتن باعث اضطراب شما می‌شود، بهتر است بر نکات فصل هشت در بخش «به نیاز راضی نگه داشتن دیگران پایان دهید» تمرکز کنید.

اگر ترس از طردشدن دارید به فصل هفت و بخش «در حین تلاش گرفتار شوید» رجوع کنید.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است