معرفی و دانلود کتاب خالی‌بندی! pdf + خلاصه رایگان

کتاب خالی‌بندی!

۴.۶ امتیاز(از ۱۹ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خالی‌بندی!

«خالی‌بندی!» از مجموعه کتاب‌های آموزش مهارت‌های زندگی «کتاب‌های جولیا» به قلم جولیا کوک(-۱۹۶۴) است. این کتاب به پدیده دروغ گفتن و اغراق‌های کودکان می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خالی‌بندی! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخالی‌بندی!
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهجولیا کوک
مترجمعرفانه جوادپور
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۲/۰۱
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۹۶۴-۳۸۹-۶۲۶-۳
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

روشنا
۱۳۹۷/۰۷/۱۲

کتاب فوقالعاده هست .چیزی که این کتاب را فوقالعاده کرده داستان هیجان انگیز و اتفاقات جالب است که برای چارلی اتفاق می افتد.مثلا دروغی که راجع به ماشین به دوستش گفت همه میدانیم که در یک ماشین معمولی ۱۷ نفر...بیشتر

۱۳۹۹/۱۰/۲۱

پسر من که پنج سالشه زیاد ارتباط نگرفت مفهوم چاخان براش جا نمی افتاد 😂 باید بعداً دوباره براش بخونم

Mahdi Hoseinirad
۱۳۹۸/۰۶/۲۷

خیلی مناسب سن پسر پنج سالم نبود پیشنهادم برای بچه‌های هفت تا نه ساله؛ ولی خودم خالی بندی های چارلی رو دوست داشتم

𝘱𝘦𝘵𝘪𝘵★𝘱𝘪𝘴𝘴𝘢𝘯𝘭𝘪𝘵
۱۳۹۹/۱۰/۱۹

😊

kaboudvand
۱۴۰۳/۰۸/۲۲

این کتاب داستان دختر ۶ ساله من بود که با دروغ گفتن سعی می کنه جلب توجه کنه ولی همیشه تنهاست

bahar
۱۴۰۰/۰۶/۲۴